Survivor 5: Απίστευτο και όμως αληθινό - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Βγήκε από την κάλπη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Απίστευτο και όμως αληθινό - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς, ο ένας από τους δύο υποψήφιους για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5, είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο ίδιος μετά τις 5 ψήφους που πήρε, σχολίασε την επιλογή της ομάδας του να τον επιλέξουν για αποχώρηση, ενώ υπογράμμισε πως ο κόσμος θα κρίνει αν πρέπει η όχι να παραμείνει στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη μετά την υποψηφιότητα του

Ο παίκτης ανέφερε πως η ομάδα του για να τον ψήφισε κάτι παραπάνω θα ξέρει, ωστόσο σίγουρα δεν πιστεύει πως είναι αυτός ο πιο αδύναμος παίκτης από όλη την Κόκκινη ομάδα.

«Μήπως μας συμφέρει να χάσουμε τη δεύτερη ασυλία;»

Σε σκέψεις μπήκαν κάποιοι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή 17/4 στο Survivor 5! Μετά τα λόγια των Κόκκινων και την απογοήτευση τους που έχασαν, στην παραλία φάνηκε πως η Σοφιάννα είχε διαφορετική γνώμη, καθώς δήλωσε την αμφιβολία της στο αν συμφέρει να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία.

Η παίκτρια απευθύνθηκε σε κάποια άτομα της ομάδας της και αναρωτήθηκε αν θα τους συμφέρει στην πραγματικότητα να προσπαθήσουν να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, κρατώντας μέσα τους αδύναμους κρίκους που υπάρχουν σε αυτή και παρατείνοντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.