Survivor 5 highlights 17/4: Τα καρφιά του Ρουβά στον Άρη, η ομάδα που κέρδισε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 17/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 17/4: Τα καρφιά του Ρουβά στον Άρη, η ομάδα που κέρδισε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Κυριακής 17/4 στο Survivor 5 είδαμε τις δύο ομάδες στην πρώτη ημέρα κοινής τους συμβίωσης, μετά το πάρτι της ένωσης. Στα ευτράπελα που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται τα καρφιά, που εξακολουθεί να πετάει ο Εμμανουήλ για υποτιθέμενο φλερτ μεταξύ Άρη και Σοφιάννας αλλά και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τη βδομάδα αυτή.

Τα highlights του Survivor 5 για το επεισόδιο της Κυριακής 17/4

«Δεν στο χρωστούσα κιόλας να...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Σοφιάννας για την Βρισηίδα

Λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, στην παραλία των παικτών δεν άργησαν να ξεκινήσουν "νέες κόντρες" με αφορμή τις βαθμολογίες που έβαλαν εχθές μεταξύ τους ο ένας στον άλλον για τα τραγούδια που είπαν με σκοπό να κερδίσουν το εισιτήριο για το επόμενο πάρτι της ένωσης στο Survivor. Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας με το "Bella Ciao" να κέρδισε, ωστόσο η Βρισηίδα (δείτε εδώ την εμφάνιση της στο πάρτι) επανέφερε το θέμα στην καλύβα.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια παραπονέθηκε καθώς κάποια άτομα, όπως η Σοφιάννα της είχαν υποσχεθεί άλλο βαθμό από αυτόν που είδε. Λίγο αργότερα η Σοφιάννα δήλωσε χαρακτηριστικά πως της ήταν αδιάφορο αν θα κέρσιζε η Βρισηίδα από τη στιγμή που δεν κέρδισε εκείνη ενώ δεν της χρωστούσε κιόλας να την φέρει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

«Τσακώνονται, δεν μου αρέσει...» - Η Σταυρούλα αντιδρά στην ένωση των ομάδων

Από ότι φαίνεται η πρώτη μέρα μετά την ένωση των ομάδων και τη συμβίωση των παικτών δεν ξεκίνησε καλά στο Survivor την Κυριακή 17/4. Οι πρώτες γκρίνιες άρχισαν, ενώ οι αμφιβολίες για το αν θα καταφέρουν να συνυπάρξουν αρμονικά όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη είναι εμφανείς.

Η Σταυρούλα εξέφρασε καθαρά και με ειλικρίνεια το ότι δεν την αρέσει που ήρθαν οι Μπλε στην καλύβα του; μιας και όπως υποστηρίζει ξεκίνησαν ήδη να τσακώνονται μέχρι και για το πως θα κοιμηθούν, είναι μέσα στις εντάσεις, και ανέφερε πως αν κάνουν έτσι για αυτά τα μικροπράγματα πως θα αντιδρούν όταν θα χάσουν;

«Πραγματικά γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα» - Τους έδωσε στεγνά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να βάζει "φωτιές" με τις δηλώσεις του και στο 17/4 επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 17/4, καθώς προχωρά σε νέες αποκαλύψεις καθώς έκανε λόγο ξανά για υποτιθέμενο ειδύλλιο ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα αλλά έμπλεξε στη συνάρτηση και ακόμη ένα άτομο, τη Ναυσικά.

«Τα νέα του Άγιου Δομίνικου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για το Survivor στον ΣΚΑΪ μόλις ξεκινούν. Φτιάξε λίγο καφέ να στα πω καλύτερα. Πραγματικά γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Υπάρχει ένα μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα, μιλάω για τη Σοφιάννα, τον Άρη και τη Ναυσικά. Είναι πολύ κοντά ο Άρης με τη Σοφιάννα τουλάχιστον όσο είμαστε στους Μπλε είναι αχώριστοι.

Βρε Σοφιάννα μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει και μία κοπέλα έξω δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει έξω αυτός ο τύπος που ετοιμάζεται να παντρευτεί; Υπάρχει ένας έρωτας που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει η Ναυσικά και χτες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει τη μούρη της που ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά.

Το πιο χοντρό σκηνικό ήταν στο πάρτι της ένωσης την ώρα που τραγούδησαν η Ναυσικά, ο Άρης και η Σοφιάννα έδωσαν μεγάλους βαθμούς. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν σχέση, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους» είπε ο Κωνσταντίνος.

«Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν...» - Σε διχασμό οι Κόκκινοι για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Μετά τις ανησυχίες για τη συμβίωση των δύο ομάδων στο Survivor, και ιδιαίτερα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, οι πρώτες εντυπώσεις των παικτών την πρώτη μέρα στην παραλία φάνηκαν να είναι θετικές προς το πρόσωπό του, και με πολύ χαρά σηκώθηκαν σχεδόν όλοι να τραγουδήσουν μαζί του το νέο του τραγούδι, με τον Γιώργο Κατσαούνη να τον εμψυχώνει.

Ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Στάθης Σχίζας πιο συγκεκριμένα μίλησαν για το άτομο του σχολιάζοντας ο τελευταίος πως μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ ήσυχος και cool, και πως οι επόμενες μέρες θα δείξουν πως θα πάνε τα πράγματα μαζί του.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Οι τρελοί πανηγυρισμοί των παικτών

Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου την Κυριακή 17/4 στο Survivor οι παίκτες να μην ήταν και τόσο αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους, κυρίως λόγο της αλλαγής των ομάδων και των φόβων της συμβίωσης, ωστόσο φάνηκε πως τους Μπλε δεν τους πτόησε, και όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει κέρδισαν τον πρώτο αγώνα της ασυλίας για αυτή την εβδομάδα!

Εμφανώς χαρούμενοι και ευδιάθετοι, σχολίασαν τη νίκη τους, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κρατά το τοτέμ μιας και κατάφερε να φέρει δύο νίκες στην ομάδα του!

«Μήπως μας συμφέρει να χάσουμε τη δεύτερη ασυλία;» - "Καταπέλτης" η δήλωση της Σοφιάννας

Σε σκέψεις μπήκαν κάποιοι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή 17/4 στο Survivor 5! Μετά τα λόγια των Κόκκινων και την απογοήτευση τους που έχασαν, στην παραλία φάνηκε πως η Σοφιάννα είχε διαφορετική γνώμη, καθώς δήλωσε την αμφιβολία της στο αν συμφέρει να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία.

Η παίκτρια απευθύνθηκε σε κάποια άτομα της ομάδας της και αναρωτήθηκε αν θα τους συμφέρει στην πραγματικότητα να προσπαθήσουν να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, κρατώντας μέσα τους αδύναμους κρίκους που υπάρχουν σε αυτή και παρατείνοντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Ήταν χαμένος, δεν μιλήσαμε...» - Η αναφορά του Άρη στον Απόστολο μετά την ένωση

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής 17/4 μετά την νίκη των Μπλε προκειμένου οι Κόκκινοι να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες για την πρώτη τους μέρα μετά την ένωση, αναφερόμενος στον Άρη Σοϊλέδη και τα φιλαράκια που είχε στην Κόκκινη ομάδα

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον Απόστολο Ρουβά και τη Ναυσικά, μιας και ήταν τα πιο κοντινά του άτομα όταν ήταν και εκείνος στους κόκκινους, με τον Άρη να απαντά πως με την Ναυσικά μίλησε ενώ με τον Απόστολο όχι καθώς είναι χαμένος αφού ψάχνει να βρει νέα σποτ στην παραλία.

Απίστευτο και όμως αληθινό - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς, ο ένας από τους δύο υποψήφιους για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5, είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο ίδιος μετά τις 5 ψήφους που πήρε, σχολίασε την επιλογή της ομάδας του να τον επιλέξουν για αποχώρηση, ενώ υπογράμμισε πως ο κόσμος θα κρίνει αν πρέπει η όχι να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο παίκτης ανέφερε πως η ομάδα του για να τον ψήφισε κάτι παραπάνω θα ξέρει, ωστόσο σίγουρα δεν πιστεύει πως είναι αυτός ο πιο αδύναμος παίκτης από όλη την Κόκκινη ομάδα.