Survivor 5 spoiler 18/4: ΣΟΚ! Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Κατσαούνη

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 18/4: ΣΟΚ! Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Κατσαούνη

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5, οι Κόκκινοι στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής 17/4 μετά από ψηφοφορία έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Το όνομα αυτού λοιπόν, Γιώργος Κατσαούνης (δείτε και ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε).

Ο Τσακατσούκας μετά τις 5 ψήφους που πήρε, σχολίασε την επιλογή της ομάδας του να τον επιλέξουν, ενώ υπογράμμισε πως ο κόσμος θα κρίνει αν πρέπει η όχι να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο παίκτης ανέφερε πως για να τον ψήφισαν κάτι παραπάνω θα ξέρουν, ωστόσο σίγουρα δεν πιστεύει πως είναι αυτός ο πιο αδύναμος παίκτης.

Την ώρα λοιπόν που ο παίκτης παραπονιόταν για την υποψηφιότητα του, το twitter είχε πάρει "φωτιά"! Όλοι τον έκραζαν λέγοντας πως είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες, ενώ ανέφεραν επίσης πως καλά έπαθε που βγήκε στον τάκο αφού "σέρνεται" στα αγωνίσματα.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει με spoil ήδη, η ομάδα που θα χάσει είναι η Μπλε! Αυτό σημαίνει πως μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη θα βγει στον τάκο ακόμη ένας συμπαίκτης του από την ατομική ασυλία της Ναυσικάς, ένας αντίπαλος του μετά από την ψηφοφορία των Μπλε, αλλά και ένας από την ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ψηφοφορία είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (το περιμέναμε είναι η αλήθεια).

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε και τα υπόλοιπα ονόματα!!!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram