Survivor 5 highlights 18/4: Οι απανωτές εντάσεις στο συμβούλιο, η ομάδα που κέρδισε ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 18/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 18/4: Οι απανωτές εντάσεις στο συμβούλιο, η ομάδα που κέρδισε ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 θα έμειναν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό, μιας και οι εξελίξεις ήταν απανωτές και οι εντάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Μετά την νίκη των κόκκινων στον αγώνα ασυλίας, είδαμε τους παίκτες στο συμβούλιο να βγάζουν, όπως σας είχαμε πει νωρίτερα και εμείς, υποψήφιους προς αποχώρηση, μεταξύ των οποίων και τον Άρη Σοϊλέδη.

Tα highlights του Survivor 5 για το επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας 18/4

Η Βρισηίδα "ξεσκέπασε" τη στρατηγική της Ναυσικάς - «Μόνο αυτό μπορεί να κάνει...»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν τρέφουν καμία συμπάθεια η μία για την άλλη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς. Άλλωστε και η Ευρυδίκη επιβεβαίωσε μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 ότι οι δύο κυρίες είναι στα μαχαίρια.

Με την έναρξη τoυ (18/4) επεισοδίου, η Βρισηίδα αναφέρθηκε στην ήττα των Κόκκινων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και στον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν.

Σύμφωνα με την εκτίμησή της λοιπόν, η Ναυσικά, αν οι Κόκκινο βρεθούν για δεύτερη μέρα σερί σε δύσκολη θέση και χάσουν το αγώνισμα ασυλίας, θα φροντίσει να βγει υποψήφια η Τζο καθώς όπως είπε: «Είναι η νέα Βρισηίδα των Κόκκινων. Έτσι έκαναν και με εμένα παρόλο που ήμουν πολύ καλή αγωνιστικά» (δείτε εδώ ποιοι θα είναι όντως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση).

«Απόστολε πες στη Ναυσικά να σε ψηφίσει...» - "Χείμαρρος" ο Σπύρος Μαρτίκας

Το (174) συμβούλιο των Κόκκινων στο Survivor 5 και η υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι), έχουν δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έβαλε και πάλι στο στόχαστρο τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την παρέα της, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Απόστολος Ρουβάς.

Μάλιστα τόνισε πως αν η Ναυσικά θέλει να είναι σωστή, τότε πρέπει να δείξει η ίδια τον Απόστολο ως υποψήφιοι καθώς αν δώσει τη Τζο θα πέσει για ακόμα μία φορά στο ίδιο σφάλμα που είχε πέσει πριν από μερικές εβδομάδες.

«Ο κουμπάρος την κουμπάρα...» - Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Το... παραλήρημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την προσωπική ζωή του Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε στο (18/4) επεισόδιο και μάλιστα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον παίκτη των Μπλε και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αφού χθες λοιπόν μίλησε για το πόσο κοντά έχει έρθει ο Άρης με τη Σοφιάννα, σήμερα δήλωσε πως θα υπάρξει πρόβλημα καθώς οι δύο κοπέλες θα συγκρουστούν για τα μάτια του Άρη.

«Από την ένωση και μετά ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με τη Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει και λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά. Να δούμε πού θα γυρίσει ο Άρης τη ζυγαριά. Στη Σοφιάννα ή στην κουμπάρα που όπως λέει και η παροιμία: "Ο κουμπάρος τη κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα";», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Ένα σοβαρό απρόοπτο έγινε στο (18/4) επεισόδιο του Survivor 5, μιας και η Ασημίνα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία έπεσε πολύ άτσαλα και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Η νεαρή παίκτρια, που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες έχει τσακωθεί πολύ σοβαρά με τον Κατσαούνη, μόλις χτύπησε άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Δεν αντέχω άλλο, θέλω να πάω σπίτι μου».

«Δεν ξέρει τι θα πει φιλία» - "Σκοτώθηκαν" μπροστά στον Λιανό Ασημίνα και Κατσαούνης

Λίγο πριν την έναρξη του (18/4) αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 και τον σοβαρό τραυματισμό της Ασημίνας (δείτε εδώ τι συνέβη), η παίκτρια των Κόκκινων τσακώθηκε πολύ σοβαρά με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όλα έγιναν στο ceremony πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Ο Κατσαούνης σχολιάζοντας το γεγονός ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, κατηγόρησε την Ασημίνα λέγοντας πως δεν ξέρει τι θα πει φιλία, ενώ από τη μεριά της η Ναυσικά είπε πως η Ασημίνα πάει με όποια παρέα τη συμφέρει κάθε φορά.

Ο καυγάς της Ασημίνας με τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Αποχώρησε με πόνους ο Κατσαούνης - Και αυτός στο νοσοκομείο

Αμέσως μετά τον καυγά του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στo ceremony, ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να βγει για λίγο έξω καθώς αισθανόταν έναν έντονο πόνο στο στομάχι του. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί άμεσα στην κλινική προκειμένου να διαπιστωθεί τι του έχει συμβεί.

Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και λίγο μετά τον τραυματισμό της Ασημίνας αποκάλυψε πως και οι δύο παίκτες των Κόκκινων βρίσκονται στην κλινική.

Λίγο πριν ξεκινήσει ωστόσο το ανδρικό κομμάτι του αγώνα, ο Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα του.

Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας έφτασε στο τέλος του στο Survivor 5, και τη νίκη πήραν, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί, οι Κόκκινοι, οι οποίοι αυτή τη φορά θα πάνε στο συμβούλιο σαν παρατηρητές και δε θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η Ναυσικά, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία (17/4) πρέπει να διαλέξει έναν από τους συμπαίκτες της για να τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Παρόλο που οι Κόκκινοι είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα στον αγώνα, τελευταία στιγμή έχασαν τα αντρικά ματς και έτσι το παιχνίδι πήγε σε μπαράζ. Η Τζο ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και χάρισε τη νίκη στους συμπαίκτες της, παρά τον άσχημο τραυματισμό της Ασημίνας.

Επέστρεψε με πατερίτσες η Ασημίνα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν από τις άτυχες του (18/4) αγωνίσματος του Survivor 5, καθώς στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι της έχει συμβεί.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος και τη νίκη της Κόκκινης ομάδας, η Ασημίνα επέστρεψε στο πλευρό των συμπαικτών της με πατερίτσες.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο ο Γιώργος Λιανός, πολύ σύντομα θα μπορέσει να μπει και πάλι στον αγώνα καθώς δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό.

Ο Τάκης πρότεινε να ψηφίσουν τον Άρη - Χαμός στους Μπλε μετά την ήττα

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έφυγαν με την ήττα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι, λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα ατομικής ασυλίας τσακώθηκαν πολύ άσχημα. Αφορμή στάθηκε το αίτημα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στους συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν.

Όλοι του εξήγησαν πως αυτό δεν γίνεται καθώς στην παρούσα φάση είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης. Στο σημείο εκείνο ωστόσο, ο Τάκης πρότεινε να ψηφιστεί ο Άρης. Μόλις το άκουσε αυτό ο ποδοσφαιριστής έγινε πραγματικά έξαλλος.

«Πολύ θα ήθελε να φύγω για να συνεχίσει να κάνει τα δικά του εδώ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα.

Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι Μπλε και έτσι ήταν οι ηττημένοι του αγωνίσματος της δεύτερης ασυλίας στο Survivor 5. Μόλις τελείωσε ο αγώνας, βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την ατομική ασυλία.

Εκεί τα αίματα άναψαν καθώς ο Τάκης αρπάχτηκε με Άρη (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και στη συνέχεια, όλη η Μπλε ομάδα βρέθηκε στο αγώνισμα με γερά νεύρα.

Και εκεί που ολόκληρη η Μπλε ομάδα είχε αποφασίσει να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο συμβούλιο, καθώς είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, ο νεότερος παίκτης της ομάδας κέρδισε την ατομική ασυλία.

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο ο Κωνσταντίνος τόνισε πως με τη νίκη του αυτή απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο αξίζει.

Κι όμως το είπε η Ασημίνα - «Η Σοφιάννα έχει έρθει κοντά με τον Άρη»

Ήταν να μην ανοίξει τον ασκό του Αιόλου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Λίγο μετά τον καυγά της με τη Ναυσικά και τον Κατσαούνη στο αγώνισμα του Survivor 5, η Ασημίνα αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Σοφιάννα της είχε μιλήσει για τον Άρη.

Την ίδια στιγμή σχολίασε πως το γεγονός ότι ο ένας συμφωνεί διαρκώς με τον άλλον της έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και την έχει κάνει να πιστέψει πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά.

«Σήμερα προσπάθησαν να με δικάσουν κάποια άτομα για λόγια που παρερμήνευσαν. Εγώ άμα ανοίξω αυτό το στόμα και μιλήσω και πω τι έχει ειπωθεί και στις δύο ομάδες θα ψάξουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν.

Ένα από αυτά είναι ότι ας πούμε η Σοφιάννα, ενώ γνωρίζει ότι τον περιμένει η Μαρία έξω, μου έχει πει πράγματα για τον Άρη. Μήπως το γεγονός ότι η Σοφιάννα έχει γίνει ο αντίλαλος του Άρη τους έχει φέρει και πιο κοντά. Μήπως αυτή η κατάσταση που όταν μιλάει η Σοφιάννα είναι σαν να ακούω τον Άρη, είναι κάτι άλλο;», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Αλαλούμ στους Μπλε με τον Εμμανουήλ - «Απέδειξα πόσο μεγάλα τέτοια έχω»

Την απόλυτη ανατροπή «έγραψε» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο (18/4) επεισόδιο του Survivor 5 καθώς αναδείχθηκε νικητής της ατομικής ασυλίας. Ενώ όλη η ομάδα είχε προετοιμαστεί να τον ψηφίσει, ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Μάλιστα, μόλις η Μπλε ομάδα βρέθηκε στην παραλία, ο Κωνσταντίνος ισχυρίστηκε πως πολλοί παίκτες τον πλησίασαν προκειμένου να τον καλοπιάσουν για να μην τον ψηφίσει.

Παρενέβη ο Λιανός και η παραγωγή - Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο Άρης και Τάκης

Μόνο που δεν έπεσε ξύλο στο (18/4) συμβούλιο του Survivor 5! Ο Άρης αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μετά από την υπόδειξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία στην Μπλε ομάδα.

Όταν ο λόγος δόθηκε στον Άρη, προκειμένου να μιλήσει για την υποψηφιότητά του, εκείνος αναφέρθηκε στον Τάκη ο οποίος κατά την γνώμη του είναι αυτός που έχει έπαρση και παίρνει τα πάνω του κάθε φορά που κάνει μία νίκη.

Ήταν να μην τα ακούσει όλα αυτά ο Τάκης ο οποίος έγινε ταύρος σε υαλοπωλείο. Οι τόνοι ανέβηκαν σε τέτοιο σημείο που ο Άρης σηκώθηκε και ξεκίνησε να ουρλιάζει προς την παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι.

Στο σημείο εκείνο, οι άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στον χώρο του συμβουλίου προκειμένου να χωρίσουν τον Τάκη και τον Άρη, ενώ παρενέβη και ο Γιώργος Λιανός για να πέσουν οι τόνοι.

Η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν και να πέσουν οι τόνοι στο συμβούλιο.

Τα πάνω κάτω - Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένους τους πυρσούς και κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, ο οποίος θα συνόδευε τον Γιώργο Κατσαούνη που αναδείχθηκε (17/4) υποψήφιος.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία από την Μπλε ομάδα και έτσι θα μπορούσε επίσης να δείξει έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Το ίδιο θα έκανε και η Ναυσικά που κέρδισε την ατομική χθες.

Η κάλπη των Μπλε έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Σοφιάννα ως την πιο αδύναμη παίκτρια. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Κωνσταντίνος ο οποίος έδειξε τον Άρη Σοϊλέδη. Τέλος, η Ναυσικά επέλεξε την Τζο καθώς θεωρεί ότι ήταν η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Τζο και Ναυσικά - «Είναι ντροπή...»

Λίγο μετά το μακελειό που έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, τον λόγο πήρε στο συμβούλιο του Survivor 5 η Τζο Μαριδάκη, η οποία μεταξύ άλλων είπε πως κανονικά η Ναυσικά θα έπρεπε να ντρέπεται που την ψήφισε.

Η Ναυσικά ενοχλήθηκε από τα λόγια της συμπαίκτριάς της και μάλιστα την κατηγόρησε πως έχει μάθει απέξω όλα όσα λέει ο Σπύρος Μαρτίκας και τα επαναλαμβάνει.