Survivor 5: Η Βρισηίδα "έκαψε" τον Σοϊλέδη - «Η Σοφιάννα του πλένει τα σώβρακα, του κάνει μασάζ...»

«Πάντα επηρεάζεται από μία γυναίκα, είτε είναι η Σοφιάννα είτε η Ναυσικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα

Στο σημερινό (19/4) επεισόδιο του Survivor 5, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στο θέμα του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη. Μετά τους ισχυρισμούς της Ασημίνας ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, η παίκτρια των Μπλε έρχεται να δώσει νέα στοιχεία για το φημολογούμενο φλερτ που υπάρχει ανάμεσά τους.

Το σχόλιο της Βρισηίδας για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

«Ο Άρης δεν έχει κάποιο μένος μαζί μου, απλά επειδή κάνει κολλητή παρέα με τη Σοφιάννα θέλει εκείνη στο παιχνίδι και όχι εμένα, κάθε βράδυ με αυτή αράζει, αυτή του πλένει τα σώβρακα του κάνει μασάζ δεν ξέρω κι εγώ τι. Ήθελε να ψηφίσει εμένα αντί για τη Σοφιάννα για να φύγω εγώ. Αυτό συμβαίνει από την κόκκινη ομάδα που δε με ήθελε η Ναυσικά.

Οπότε ο Άρης επηρεάζεται πάντα από κάποια γυναίκα. Όποια γυναίκα δεν με γουστάρει του πιπιλάει το μυαλό για να με διώξει κι αυτός επιλέγει τη γυναίκα που έχει δίπλα του και τον αποθεώνει. Εγώ δε θα κάτσω να γλείψω κανέναν άντρα», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

Αμίλητη η Αντωνά για το φλερτ του Άρη με τη Σοφιάννα

Η σύντροφος του Άρη Σοιλέδη βγήκε την Τρίτη 19/4 στον αέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και η άβολη στάση της ήταν φανερή, όταν το πάνελ ξεκίνησε να σχολιάζει την ενότητα Survivor. Η Μαρία Αντώνα παρακολούθησε το προηγούμενο βράδυ το επεισόδιο και ειδικότερα τη σκηνή, που η Ασημίνα επιβεβαίωσε φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας.

Η μέλλουσα γυναίκα του ποδοσφαιριστή δε θέλησε να προβεί σε δημόσιους σχολιασμούς, παρά μόνο άκουγε όσα έλεγαν οι συνάδελφοι της. Μοναδικό σημείο, που την ακούσαμε να μιλάει ήταν μια φορά και ειρωνική για το πρόσωπο της Χατζηανδρέου.