Survivor 5: Η Σοφιάννα επιτέθηκε σε Τάκη και Εμμανουήλ - «Δεν φιλάω εκεί που έφτυνα»

Στα άκρα οι σχέσεις στην μπλε ομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Σοφιάννα επιτέθηκε σε Τάκη και Εμμανουήλ - «Δεν φιλάω εκεί που έφτυνα»

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor 5 θα σταματήσουν μετά την απολογία του Άρη και του Τάκη για τον καυγά, η Σοφιάννα αποφάσισε να φτάσει ακόμη περισσότερο στα άκρα τις σχέσεις στην ομάδα της.

Αυτή τη φορά στόχος της έγινε ο Τάκης, ο οποίος την κατηγόρησε για έπαρση και ο Κωνσταντίνος ο οποίος κατά τη γνώμη της δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον γλείφουν αυτοί που τον έβριζαν μόνο και μόνο επειδή πήρε την ατομική ασυλία.

Η επίθεση της Σοφιάννας σε Τάκη και Κωνσταντίνο στο Survivor 5

«Ο Τάκης είπε κάτι που με προσέβαλε και με έθιξε, ότι έχω έπαρση και θέλω να ανακαλέσει. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανη που ένα κολιέ ατομικής ασυλίας δεν με έκανε να αλλάξω στάση και να κάνω κωλοτούμπα που θα γελάνε και τα μικρά παιδάκια και γενικά δεν έχω φτύσει εκεί που έχω γλείψει εδώ μέσα, ενώ άλλοι το έκαναν με μεγάλη ευκολία», είπε αρχικά η Σοφιάννα.

Όταν ο Κωνσταντίνος τη ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, η Σοφιάννα με πολύ έντονο ύφος του απάντησε: «Ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έφτυναν Κωνσταντίνε μου και το τι έλεγαν για εσένα το ξέρεις πολύ καλά. Τώρα αν μπορείς να το ξεχάσεις μέσα σε μία μέρα μπράβο σου, εγώ δε θα μπορούσα να το ξεχάσω έτσι απλά».

Λίγο πριν η Σοφιάννα είχε βάλει τα κλάματα

Κάτι η υποψηφιότητά της στο συμβούλιου του νησιού του Survivor 5 (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι), κάτι ο καυγάς της με την Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στην παραλία.

Η Μαίη την πλησίασε για να την παρηγορήσει ωστόσο εκείνη της εξήγησε πως κάποια φορές αισθάνεται την ανάγκη να ξεσπάει.

«Ρε φίλε, εντάξει κι εγώ άνθρωπος είμαι. Κι εγώ κάπου θέλω να κλάψω και κάπου θέλω να εκτονωθώ. Εγώ όντως το νιώθω οικογένεια μου αυτό το πράγμα. Τη μπλε ομάδα. Αλήθεια το λέω, δεν έχει αλλάξει τίποτα για μένα από την πρώτη μέρα εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα.