Survivor 5: «Σκοτωμός» στο συμβούλιο ανάμεσα σε Σπύρο και Ναυσικά - «Λες ψέματα»

Φωνές και νέος καυγάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σκοτωμός» στο συμβούλιο ανάμεσα σε Σπύρο και Ναυσικά - «Λες ψέματα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήδη από το χθεσινό (18/4) επεισόδιο του Survivor 5 είχε εκφράσει την οργή του με την απόφαση της Ναυσικάς να δείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Τζο (δείτε εδώ τον καυγά που έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες). Κάπως έτσι οι δυο τους ήρθαν και πάλι σε σύγκρουση στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ναυσικά ξεκίνησε να λέει πως ο Μαρτίκας είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας και πως τη μία στιγμή μπορεί να αποθεώνει κάποιον ενώ την άλλη να τον κράζει. Από τη μεριά του, ο Μαρτίκας εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να φωνάζει στην Ναυσικά πως λέει ψέματα και πως κανονικά θα έπρεπε να γίνει ηθοποιός.

Ο τσακωμός του Μαρτίκα με τη Ναυσικά στο Survivor 5

Οργή του Twitter κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά στο χθεσινό (18/4) συμβούλιο του Survivor 5 αποφάσισε να ψηφίσει τη Τζο μετά τη νίκη της στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, παραβλέποντας το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι μία από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες των κόκκινων.

Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν σε σύγκρουση στο συμβούλιο και οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ.

Το Twitter δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι η Ναυσικά αδίκησε σε τέτοιο βαθμό τη Τζο, ειδικά από τη στιγμή που η ίδια έχει πέσει πάρα πολύ αγωνιστικά.