Survivor 5: Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - Με ποιον συναντήθηκε

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - Με ποιον συναντήθηκε

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός εντελώς ξαφνικά, αφήνοντας στο πόστο του στο Survivor 5 τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα παρουσιάσει το ελληνικό ριάλιτι για μερικές ημέρες μέχρι να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα απουσιάζει για περίπου μια εβδομάδα από το παιχνίδι, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων πίσω στο σπίτι του.

«Πριν φύγετε θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έρχεται μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ, είμαι σίγουρος και εσείς, τον Ατζούν ο οποίος θα έρθει εδώ και θα παρουσιάσει υπέροχα έπαθλα για εσάς», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Η επιστροφή του Λιανού από το Survivor 5 και η συνάντηση

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και βρίσκεται στο σπίτι του όπου ξεκουράζεται, ενώ σίγουρα στα σχέδια του είναι άμεσα να συναντήσει τα 3 παιδιά του που έχει αποκτήσει από την πρώην σύζυγό του. Η σύντροφός του αλλά και η μπέμπα τους βρισκόντουσαν όλο αυτό το διάστημα μαζί του στην εξωτική χώρα - δείτε το σπίτι που μένουν.

Ωστόσο, με το που πάτησε το πόδι του ο παρουσιαστής σε πάτρια εδάφη, είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, αφού πήγε για καφέ στο μαγαζί του.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία τους στο Instagram όπου έγραψε «Μισός γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτσε να τον ταΐσω ένα εκμέκ να επανέλθει σταδιακά… Θα στείλω και πακέτο στο #survivorGR να τους γλυκάνω να ηρεμήσουν».