Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ταλάντσεβ - Η αγανάκτηση του με παίκτη θα τον κάνει να φύγει

Τι είπε στην κάμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ταλάντσεβ - Η αγανάκτηση του με παίκτη θα τον κάνει να φύγει

Στο σημερινό επεισόδιο 25/4 στο Survivor 5 αν και οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν την ψυχολογία τους ακμαία για το πολύ σημαντικό έπαθλο, που αναμενόταν να κερδίσουν οι εντάσεις δεν έλειψαν. Ο λόγος για την ομάδα των μπλε με τον Τάλα και Εμμανουήλ να βγάζουν ο ένας μαχαίρια στον άλλον.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως είδαμε τον Ρώσσο παίκτη να βγαίνει εκτός εαυτού μιας και ποτέ δεν δημιουργεί εντάσεις και ίντριγκες. Ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως έχει βρει το κουμπί του και έτσι ο Γιώργος στην προσωπική του συνέντευξη έβαλε τα κλάματα, φανερά αγανακτισμένος με τον συμπαίκτη του.

Ο Ταλάντσεβ έβαλε τα κλάματα στο Survivor 5 λόγω του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Τα επεισόδια για το Survivor 5 επέστρεψαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Ατζούν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Και ενώ λοιπόν και οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να τα δώσουν όλα, ο Εμμανουήλ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του, όσο προσπαθούσε να συναγωνιστεί τον Σχίζα. Πιο αναλυτικά τον είδαμε να πέφτει κάτω και να φωνάζει βοήθεια και φυσικά όλοι έτρεξαν στο μέρος του να βοηθήσουν. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος να αποχωρήσει πριν την ώρα του από το παιχνίδι;