Χαμός στο Survivor 5 - Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι παίκτες με τη μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν

Είναι το πρώτο έπαθλο ταξιδιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμός στο Survivor 5 - Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι παίκτες με τη μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν

Έναν πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα είδαμε στο σημερινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο ταξιδιού. Η ομάδα που τα κατάφερε τελικά με 10-9 ήταν η κόκκινη και έτσι θα βρεθεί σε ένα φοβερό μέρος, μετά από πολύ καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι δεν είχαν ιδέα για το τι θα κερδίσουν μέχρι τη στιγμή, που είδαν μπροστά τους τον Ατζούν, ο οποίος ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι. Οι παίκτες μόλις άκουσαν το νέο αυτό, ξετρελάθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν δίχως αύριο.

Οι αντιδράσεις των παικτών στο Survivor 5 μετά την ανακοίνωση του Ατζούν για το έπαθλο ταξιδιού

«Θέλετε ένα μεγάλο έπαθλο. Ήρθα ως εδώ, οπότε δεν θα νιώθω καλά αν δεν σας δώσω ένα καλό έπαθλο. Θα είμαι ο παρουσιαστής για σήμερα κι αύριο, οπότε το αποψινό έπαθλο θα είναι κανονικό και το αυριανό καλύτερο. Δώστε μου δύο βήματα κι απόψε είναι το πρώτο. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει στο Μαϊάμι» είπε ο Acun Ilicali στο Survivor

Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Τα επεισόδια για το Survivor 5 επέστρεψαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Ατζούν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Και ενώ λοιπόν και οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να τα δώσουν όλα, ο Εμμανουήλ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του, όσο προσπαθούσε να συναγωνιστεί τον Σχίζα. Πιο αναλυτικά τον είδαμε να πέφτει κάτω και να φωνάζει βοήθεια και φυσικά όλοι έτρεξαν στο μέρος του να βοηθήσουν. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος να αποχωρήσει πριν την ώρα του από το παιχνίδι;