Survivor 5: Δυο ήταν οι τυχεροί - Ποιοι παίκτες από τους μπλε πήγαν Μαϊάμι παρέα με την κόκκινη ομάδα

Συζητήθηκε αυτή η επιλογή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Δυο ήταν οι τυχεροί - Ποιοι παίκτες από τους μπλε πήγαν Μαϊάμι παρέα με την κόκκινη ομάδα

To σημερινό έπαθλο για το Survivor 5 δεν έχει προηγούμενο καθώς η παραγωγή φρόντισε η νικήτρια ομάδα να πάει στο Μαϊάμι. Με τελικό σκορ 10-9 οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν και έτσι θα απολαύσουν για λίγο στιγμές εκτός καλύβας.

Ο Ατζούν αφού τελείωσε ο αγώνας ανακοίνωσε πως οι κόκκινοι θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τους έναν αντίπαλό από τους μπλε και εκείνος με τη σειρά του έναν συμπαίκτη τους. Ο Άρης ήταν ο παίκτης που επελέχθη και εκείνος θέλησε να δώσει τη χαρά του ταξιδιού στον Τάλα, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά.

Ποιους παίκτες από τη μπλε ομάδα θα πάρουν οι κόκκινοι στο Μαϊάμι

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι παίκτες με τη μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν

Έναν πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα είδαμε στο σημερινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο ταξιδιού. Η ομάδα που τα κατάφερε τελικά με 10-9 ήταν η κόκκινη και έτσι θα βρεθεί σε ένα φοβερό μέρος, μετά από πολύ καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι δεν είχαν ιδέα για το τι θα κερδίσουν μέχρι τη στιγμή, που είδαν μπροστά τους τον Ατζούν, ο οποίος ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι. Οι παίκτες μόλις άκουσαν το νέο αυτό, ξετρελάθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν δίχως αύριο.

«Θέλετε ένα μεγάλο έπαθλο. Ήρθα ως εδώ, οπότε δεν θα νιώθω καλά αν δεν σας δώσω ένα καλό έπαθλο. Θα είμαι ο παρουσιαστής για σήμερα κι αύριο, οπότε το αποψινό έπαθλο θα είναι κανονικό και το αυριανό καλύτερο. Δώστε μου δύο βήματα κι απόψε είναι το πρώτο. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει στο Μαϊάμι» είπε ο Acun Ilicali στο Survivor