Survivor 5: «Είναι μία κλίκα, δεν αντέχω!» - Απασφάλισε η Βρισηίδα μετά την ήττα των Μπλε

Ξέσπασε σε λυγμούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Είναι μία κλίκα, δεν αντέχω!» - Απασφάλισε η Βρισηίδα μετά την ήττα των Μπλε

Είχαμε ήδη δει την απελπισία και την εξουθένωση στα μάτια της Βρισηίδας Ανδριώτου στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης, 26/4 στο Survivor, όμως μετά και από τη σημερινή ήττα των Μπλε, η παίκτρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αγώνα, και μετά την απόφαση των Κόκκινων να επιλέξουν τη Σοφιάννα να πάει μαζί τους στο έπαθλο και με τη σειρά της εκείνη επέλεξε τη Μαίη

Λύγισε η Βρισηίδα και ξέσπασε σε κλάματα

Η παίκτρια θεώρησε πως η "κλίκα" όπως αποκαλεί την Σοφιάννα, τον Ταλάντσεβ, τη Μέι και τον Άρη, τα έχουν βρει με τους αντίπαλους και ο ένας ευνοεί τον άλλον όταν κερδίζουν, ενώ συμπλήρωσε πως ήταν άδικο ενώ δεν έφεραν πόντο να πάνε οι συγκεκριμένες στο έπαθλο και όχι εκείνη χθες που το άξιζε.

Με δάκρυα στα μάτια ο Κατσαούνης στις δηλώσεις του - Τι συνέβη και συγκινήθηκε

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26/4, η μέρα για τους παίκτες της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor φαίνεται πως ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, καθώς γύρισαν πίσω στο Άγιο Δομίνικο από το ταξίδι υπερπαραγωγή τους στο Μαιάμι. Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το δώρο που κέρδισαν, εκφράζοντας την εκτίμηση του στον Ατζούν που τους το κανόνισε.

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια. Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.