Survivor 5 spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Για την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας θα αγωνιστούν απόψε 1/5 το βράδυ Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor 5 και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly.gr σας έχει το χρώμα της ομάδας που την νικάει.

Χθες 30/4 παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο, με ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον έπαθλο, μιας και οι νικητές θα πήγαιναν στην Πούντα Κάνα! Αυτοί που κέρδισαν λοιπόν το ταξίδι ήταν οι Μπλε, με την ψυχολογία τους να είναι αρκετά ανεβασμένη.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν σήμερα, μιας και για χιλιοστή φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε βρίσκεται στο στόχαστρο των τσακωμών και του σχολιασμού.

Αρχικά τσακώνονται στην παραλία και μετά η ένταση αυτή συνεχίζεται όμως και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη να τα βάζει πάλι με την Σοφιάννα και τον Μαρτίκα, δημιουργώντας μια τεράστια σύγχυση στον πάγκο.

Φυσικά, ούτε από το συμβούλιο του νησιού θα μπορούσαν να λείπουν οι καυγάδες, με τον Καραγκούνια να φτάνει όπως φαίνεται στο αμήν του και να καταγγέλλει ενώπιων όλων πως ο Σπύρος Μαρτίκας όλη μέρα γλείφει τους συμπαίκτες του και τους τάζει ποτά, φαγητά και ταξίδια προκειμένου εκείνος να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Κερδίζουν την ασυλία στο Survivor 5 και πάνε θεατές στο συμβούλιο του νησιού

Πάμε τώρα στα σημαντικά...

Οι Μπλε μπορεί να κέρδισαν χθες ωστόσο οι τόσοι καυγάδες που πρόκειται να δούμε σήμερα έχει πάει τόσο την ψυχολογία τους όσο και τα νεύρα τους στα τάρταρα.

Αυτό φαίνεται πως θα τους επηρεάσει αρκετά, τόσο πολύ, που οι νικητές της πρώτης ασυλίας είναι οι Κόκκινοι!

Αυτό το χρώμα της ομάδας μας μεταφέρουν οι αποκλειστικές μας πηγές, ωστόσο αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, για αυτό stay tuned!