Survivor 5: «Μας απείλησε ότι θα μας διαλύσει» - Η απάντηση του Μαρτίκα στις βαριές κατηγορίες του Τάκη

«Έχει δώσει σε όλο τον Πειραιά κινητά να τον ψηφίζουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Μας απείλησε ότι θα μας διαλύσει» - Η απάντηση του Μαρτίκα στις βαριές κατηγορίες του Τάκη

Αν νομίζατε πως τα ακούσατε όλα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, στον καυγά μεταξύ Τάκη και Μαρτίκα, που να δείτε τι ειπώθηκε στο συμβούλιο μετά την υποψηφιότητα του πρώτου προς αποχώρηση! Οι κουβέντες που ανταλλάχθηκαν ήταν βαριές όπως και οι κατηγορίες του Τάκη προς το πρόσωπό του άλλοτε φίλου του ο οποίος του απάντησε καταλλήλως

Όλοι ξέρουν πως αυτό δεν ισχύει!

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρτίκας στο άκουσμα των ισχυρισμών του Τάκη πως έχει πληρώσει άτομα να τον ψηφίζουν και πως έχει πιάσει στο στόμα του το παιδί του έγινε πυρ και μανία λέγοντας πως αυτό δεν ισχύει και το ξέρουν όλοι και υποστήριξε παλεύει να τους καταστρέψει και πως η ομάδα θα είναι πιο δεμένη από ποτέ.

«Δεν θα την ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου,παλιοκωλοτούμπα!»

Ο καυγάς μεταξύ το Τάκη και του Μαρτίκα, που ξεκίνησε με αφορμή τον τσακωμό του πρώτου με τη Σοφιάννα, συνεχίστηκε και στην καλύβα μετά την ήττα τους στο σημερινό 1/5 αγώνισμα ασυλίας. Το κλίμα ήταν πολύ κακό και τότε ξεκίνησαν να φωνάζουν όλοι μεταξύ τους, οι περισσότεροι αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του Τάκη, ο οποίος μάλλον δίκαια θεωρεί πως θα ψηφιστεί.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρτίκας μέσα στον καυγά τους και στον διαπληκτισμό τους, τον συμβούλευσε να προσέχει τι λέει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει έξω όταν φύγει, και να σκεφτεί την κόρη του και τότε ο Τάκης εξοργίστηκε και τον έβρισε απειλώντας τον να μην την πιάνει στο στόμα του.