Survivor 5: «Έγραφαν ότι είμαι έγκυος...» - Οργισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή με τα δημοσιεύματα για εκείνη

«Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έγραφαν ότι είμαι έγκυος...» - Οργισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή με τα δημοσιεύματα για εκείνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (2/5) η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε την οργή της για όλα τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει γύρω από το όνομά της όσο καιρό βρισκόταν στο Survivor 5, ενώ σε δηλώσεις της στο Love it ξεκαθάρισε τι είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή για το Survivor 5

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή για το Survivor 5 και την σχέση της με τον Κατσαούνη και τον Λυγνό

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στον Νίκο Μουτσινά, στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, την Τετάρτη 27/4. Η γνωστή ηθοποιός, που προκάλεσε μεγάλο σούσουρο με την συμμετοχή της στο Survivor 5, μετά από την αποχώρησή της επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μην παρευρεθεί σε εκπομπές.

Αποφάσισε, όμως, να "σπάσει" επιτέλους της σιωπή της και να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας την πραγματική της σχέση με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Γιάννη Λυγνό, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο απείχε τελείως από την δημόσια ζωή.

«Όταν μπήκα στο Survivor δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών, 19 ετών μπήκα στο χρόνο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Με το μοντάζ που κάνουν δεν μπορείς να δεις τι έχει γίνει. Εμένα ξεκίνησαν να με ξενερώνουν πράγματα που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε.

Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα στον Γιώργο. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό».

Όσον αφορά τον John Λυγνό, η ίδια επισήμανε: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».