Survivor 5: Αδιανόητη ανατροπή - Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άλλα περιμέναμε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αδιανόητη ανατροπή - Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς πρώτοι, όμως όλοι λογικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν ανακοινώθηκε πως αυτοί που βγαίνουν στον τάκο μαζί με τον Τάκη είναι η Σοφιάνα και η Βρισηίδα, και όχι ο Εμμανουήλ που πολλοί περίμεναν. Την ανατροπή την έκανε η Στέλλα με την ασυλία όταν είδε πως ψήφισαν οι συμπαίκτες της...

Ήταν αδικία να ψηφίσουν έτσι

Η παίκτρια ξέσπασε κατά των συμπαικτών της, καθώς όπως αποκαλύπτει ο τρόπος που ψήφισαν δεν ήταν αγωνιστικός και έτσι άλλαξε τα αρχικά της πλάνα και τελευταία στιγμή ψήφισε την Σοφιάνα.

Survivor 5 spoiler: Θα το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός αυτήν την εβδομάδα - Τα πάνω κάτω με τον Τάκη Καραγκούνια

Το Survivor 5 έχει... επιτέλους εξελίξεις ως προς το θέμα της επιβίωσης. Γιατί καλά τα έπαθλα και... οι βόλτες, αλλά το σημαντικό είναι το ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος, όταν και θα ανακηρυχθεί στο Γαλάτσι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε χθες (30/4) για το παιχνίδι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν πάλι σε «πολεμική» μεταξύ τους κατάσταση, παλεύοντας πρώτα για το έπαθλο φαγητού και όχι μόνο, και ύστερα για τις δύο ασυλίες, που θα κρίνουν και το ποιος εν συνεχεία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ένας παίκτης, πάντως, μοιάζει να είναι... στην μπούκα από τους υπόλοιπους. Ο Τάκης Καραγκούνιας δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από το Survivor, με το μισθοφόρο να πληρώνει τον εριστικό του χαρακτήρα, χωρίς καμία διάθεση να δείχνει κάποια πιο διαλλακτική στάση, ώστε να βελτιώσει τη θέση του.

Οι αναφορές εναντίον του από συμπαίκτες και αντιπάλους γίνονται όλο και περισσότερες και στο σημερινό (1/5) επεισόδιο τον βλέπουμε για ακόμη μια φορά να τσακώνεται... μέχρι και με τους φοίνικες, αν και καταγγέλλει για κάτι αρκετά σοβαρό στο συμβούλιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το αν αυτό στοιχίσει την παραμονή του τελευταίου στο Survivor δεν το γνωρίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή για τον Τάκη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr