Survivor 5: Με ουρλιαχτά ξεκίνησε το σημερινό (4/5) επεισόδιο - Τι συνέβη;

Μία ταραντούλα περπάτησε πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Με ουρλιαχτά ξεκίνησε το σημερινό (4/5) επεισόδιο - Τι συνέβη;

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε σήμερα 4/5 και οι παίκτες ετοιμάζονται να αγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί ο παίκτης της μπλε ομάδας που θα αποχωρίσει - εδώ μπορείτε να δείτε ποιος - το επεισόδιο ξεκίνησε με σκηνές τρόμου.

Ο φόβος της Μαίη

Η Μαίη ένιωσε να περπατά πάνω της μία αράχνη και άρχισε να ουρλιάζει φοβισμένη. Την σκηνή συμπλήρωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ωστόσο η Μαίη δεν μπορούσε να συνέλθει μετά από αυτό το περιστατικό. Δεν φαίνεται να έχει συνηθίσει τις συνθήκες επβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

«Αντώνη αγάπη μου...» - Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον αδερφό της Σοφιάννας

Οι παίκτες των μπλε είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού ήταν η νικήτρια ομάδα του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor 5.

Η Σοφιάννα επικοινώνησε με τον πατέρα και τον αδερφό της και όλοι σχολίασαν πως πρόκειται για όμορφο σόι γενικότερα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εντυπωσιάστηκε, μάλιστα, περισσότερο απ' όλους και φώναξε δυνατά: «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από' δω».

Αργότερα, εξήγησε πως λόγο του χώρου όπου εργάζεται, η ομορφιά είναι ένα από τα στοιχεία που παρατηρεί και του αρέσει να τονίζει σε έναν άνθρωπο και γι' αυτό ενθουσιάστηκε τόσο με τον αδερφό της συμπαίκτριάς του.