Survivor 5 highlights 4/5: Η φάρσα στον Κατσαούνη, τα ουρλιαχτά της Βρισηίδας και η αποχώρηση που θα συζητηθεί

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights 4/5: Η φάρσα στον Κατσαούνη, τα ουρλιαχτά της Βρισηίδας και η αποχώρηση που θα συζητηθεί

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο 4/5 του survivor 5 ήταν φοβερά ανατρεπτικό με τις εντάσεις και τους τσακωμούς να αποτελούν για άλλη μια φορά πραγματικότητα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για ένα έπαθλο φαγητού αλλά και για ένα εμπειρίας, το zip line.

Και αφού πέρασαν καλά οι μπλε, πήγαν στο συμβούλιο εκεί όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση, που θα συζητηθεί πολύ. Όπως σας το είχαμε πει και εμείς πρώτοι, η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν αυτή, που με δάκρυα στα μάτια χαιρέτησε τους φίλους της και αναμένεται να έρθει Ελλάδα.

Τα highlights του Survivor 5 για την Τετάρτη 4/5

Survivor 5: Με ουρλιαχτά ξεκίνησε το σημερινό (4/5) επεισόδιο - Τι συνέβη;

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε 4/5 και οι παίκτες ετοιμάζονται να αγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί ο παίκτης της μπλε ομάδας που θα αποχωρίσει - εδώ μπορείτε να δείτε ποιος - το επεισόδιο ξεκίνησε με σκηνές τρόμου.

Η Μαίη ένιωσε να περπατά πάνω της μία αράχνη και άρχισε να ουρλιάζει φοβισμένη. Την σκηνή συμπλήρωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ωστόσο η Μαίη δεν μπορούσε να συνέλθει μετά από αυτό το περιστατικό. Δεν φαίνεται να έχει συνηθίσει τις συνθήκες επβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 5: «Δεν τους ένοιαζε που έχασαν το έπαθλο...» - Τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου "έκραξαν" τον Άρη και τον Τάλα

Πριν ξεκινήσει ο (4/5) αγώνας του Survivor 5 και πριν την αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος θα φύγει -, τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου συγκεντρώθηκαν για να σχολιάσουν όσα συνέβησαν στο έπαθλο επικοινωνίας.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος κατά την επικοινωνία του με τα κοντινά του πρόσωπα, "έριξε" μία σπόντα στον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντας ουσιαστικά πως αυτός του διαταρράσσει την ηρεμία. Η Βρισηίδα και η Ασημίνα το θεώρησαν τραγικό.

Μάλιστα, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Άρης και ο Τάλα δεν απόλαυσαν το έπαθλο και με μία δόση χιούμορ δήλωσαν πως δεν θα τους έλειψε η επικοινωνία μετά την παραβίαση των κανόνων.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "ξεσκέπασε" τον Άρη Σοϊλέδη

Το (4/5) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με ουρλιαχτά και η συνέχεια θα λέγαμε πως είναι το ίδιο τρομακτική για έναν παίκτη, αν λάβουμε υπόψιν όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνον.

Μιλώντας στην κάμερα, ο ίδιος αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε πως τον "έπιασε" πίσω από τις κάμερες και του μίλησε για όσα έχει πει για τον ποδοσφαιριστή και την Σοφιάννα. Τον "ξεσκέπασε" ουσιαστικά, ωστόσο, ο Άρης δεν έχει παραδεχτεί τίποτα και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Δεν μπορούσε καν να αντιδράσει - Αποχώρησε πριν τον αγώνα η Βρισηίδα

Φτάνοντας στον στίβο μάχης, για τον (4/5) αγώνα του Survivor 5, την ώρα που οι παίκτες συζητούσαν με τον Γιώργο Λιανό, η Βρισηίδα φάνηκε πως δεν αισθανόταν καλά. Από την αρχή φαινόταν πως τα πράγματα δεν θα είναι αλά απόψε.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε πως νιώθει, όμως, εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να απαντήσει, ενώ ήταν σχεδόν λιπόθυμη. Έτσι, αποχώρησε για λίγο, ώστε να της χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, επέστρεψε έτοιμη για μάχη και ξέχασε ότι της συνέβη. Δεν επέλεξε να μείνει εκτός και ακολούθησε τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας της.

«Δεν με νοιάζει τίποτα» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για την παραμονή του στο παιχνίδι

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του Survivor 5, πριν ξεκινήσει το (4/5) αγώνισμα, και αναφέρθηκε στην πιθανότητα αποχώρησης του από το παιχνίδι.

Ο μισθοφόρος θεωρεί πως είναι αρκετά δυνατός και θέλει και μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς, όπως υποστήριξε, του βάζουν πάντα τους πιο δύσκολους παίκτες, αλλά εκείνος τους αντιμετωπίζει ισάξια παρά τους τραυματισμούς του.

Τόνισε, επίσης, πως αν παραμείνει, θα είναι μόνος του και δεν θέλει σχέσεις και επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες, παρόλο που μετά τον χθεσινό αγώνα δήλωνε πως θέλει να τα αφήσουν όλα πίσω.

Δεν μπορούσε καν να αντιδράσει - Αποχώρησε πριν τον αγώνα η Βρισηίδα

Φτάνοντας στον στίβο μάχης, για τον (4/5) αγώνα του Survivor 5, την ώρα που οι παίκτες συζητούσαν με τον Γιώργο Λιανό, η Βρισηίδα φάνηκε πως δεν αισθανόταν καλά. Από την αρχή φαινόταν πως τα πράγματα δεν θα είναι αλά απόψε.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε πως νιώθει, όμως, εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να απαντήσει, ενώ ήταν σχεδόν λιπόθυμη. Έτσι, αποχώρησε για λίγο, ώστε να της χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, επέστρεψε έτοιμη για μάχη και ξέχασε ότι της συνέβη. Δεν επέλεξε να μείνει εκτός και ακολούθησε τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας της.

«Είναι ο πιο fake» - Ο Τάκης "επιτίθεται" ξανά στον Άρη Σοϊλέδη

Παρά τα όσα συνέβησαν με την Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζει να επιτίθεται στον Άρη Σοϊλέδη.

Αφού τελείωσε το αγώνισμα και επέστρεψαν στην παραλία, ο ίδιος μίλησε με άσχημους χαρακτηρισμούς για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα είπε ότι είναι ο πιο ψεύτικος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Χάνει το δίκιο του» - Η Στέλλα υποστηρίζει τα λεγόμενα του Τάκη

Η Στέλλα και η Βρισηίδα βρέθηκαν για λίγο μόνες τους στην παραλία και φυσικά σχολίασαν τι έγινε σήμερα στον αγώνα, τον οποίο έχασαν, αλλά και όλο αυτό το διάστημα στο Survivor 5.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, λοιπόν, η πρώτη αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και δήλωσε πως μάλλον έχει δίκιο για όλα όσα υποστηρίζει για τον Άρη και την "συμμορία" του.

«Με συμπαθεί παραπάνω από το φιλικό» - Η αποκάλυψη "βόμβα" της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα

Μετά την ήττα τους, οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν τον χρόνο τους να χαλαρώσουν και να συζητήσουν στην παραλία. Την ευκαιρία αυτή άρπαξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θέλησε να μιλήσει στην Βρισηίδα και να της εξηγήσει γιατί την ψήφισε και πως έχει η κατάσταση μεταξύ τους.

Ο Σπύρος ανέφερε ότι ήταν λάθος του που ψήφισε την Βρισηίδα, αλλά επηρεάστηκε πολύ από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Η Βρισηίδα, από την άλλη πλευρά, έδειξε να καταλαβαίνει, ενώ μάλιστα επισήμανε κάτι πρωτόγνωρο. Θεωρεί ότι ο συμπαίκτης της μπορεί να την βλέπει πέρα από φίλη και υποστήριξε πως πληγώθηκε η καρδούλα του από την συμπεριφορά του.

«Έχει τη Ναυσικά» - Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πετάει νέα υποννοούμενα για τον Άρη Σοϊλέδη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τον καβγά του με την Βρισηίδα και συνέχισε την ζωή του στον Άγιο Δομίνικο σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι, άρπαξε την ευκαιρία και μίλησε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο ίδιος αποκάλυψε, λοιπόν, πως ακόμη και να αποχωρήσει η Σοφιάννα, εκείνος θα στεναχωρηθεί σε έναν βαθμό γιατί δεν θα έχει με τι να ασχοληθεί, αλλά πιστεύει πως δεν θα μείνει πολύ χωρίς κουτσομπολιά αφού ο Άρης και χωρίς την Σοφιάννα έχει άλλη παρέα και αυτή είναι η Ναυσικά.

«Έχει χάσει το νόημά του το Survivor» - "Καταπέλτης" η Σταυρούλα για την κίνηση του Άρη και του Τάλα

Συζητώντας στην παραλία τους, οι παίκτες του Survivor 5 αναφέρθηκαν στην παραβίαση των κανόνων από την πλευρά του Άρη και του Τάλα, για την οποία έχουν λάβει την ποινή τους.

Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας απολογήθηκαν γι' αυτό, ωστόσο οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να το έχουν ξεπεράσει. Μάλιστα, η Σταυρούλα υποστηρίζει πως εάν ένας από τους δύο κερδίσει το τελικό έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει χαθεί όλο το νόημα και κατά την γνώμη της αυτοί θα έπρεπε να είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Χ@@@ πάνω μου» - Η φάρσα των συμπαικτών του στον Γιώργου Κατσαούνη

Η κόκκινοι απόλαυσαν την νίκη τους και το έπαθλό τους πέρα από φαγητό συμπεριλάμβανε και την εμπειρία του zip line. Ο Γιώργος Κατσαούνης φοβάται αρκετά τα ύψη και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να του κάνουν μία πλάκα.

Συγεκριμένα η Ασημίνα σκέφτηκε, και οργάνωσε και όλη την υπόλοιπη ομάδα, να μιλήσουν με τον άνθρωπο που θα τους έδινε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν κατά την "πτώση" τους και να του πουν να πει πολύ επικίνδυνες οδηγίες στον Κατσαούνη που θα φρόντιζαν να μπει πρώτος, για να δουν την αντίδρασή του.

Ο ίδιος, όμως, στάθηκε στο ύψος του και δεν δίστασε να δοκιμάσει το zip line παρά τα όσα άκουσε. Βέβαια, δεν έκρυψε καθόλου τον φόβο του όσο μιλούσε στην κάμερα.

Τον "έκραξαν" όλοι - Στο στόχαστρο ο Μαρτίκας για τις δηλώσεις του για την Βρισηίδα

Στο (4/5) συμβούλιο του Survivor 5, η συζήτηση εξελίχθηκε άσχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα, παίρνοντας τα βλέμματα από τον καβγά του Εμμανουήλ και της Βρισηίδας. Ο ίδιος μίλησε για την ψήφο που έδωσε στην Βρισηίδα λέγοντας πως ήταν άδικη και αμέσως οι συμπαίκτες του, αντίπαλοι και μη, εξέφρασαν διαφορετική άποψη.

Η Ναυσικά, ειδικότερα, γέλασε στο άκουσμα των όσων δήλωσε και υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος παίκτης πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος, με τον Απόστολο Ρουβά αλλά και άλλους παίκτες να την υποστηρίζουν.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 5/5

Επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly, η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι η παίκτρια που αποχώρησε 4/5 από το Survivor 5.

Η ίδια συγκινήθηκε πολύ και ανέφερε πως ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε, ενώ οι φίλοι της από την άλλη πλευρά έκλαιγαν και έτρεξαν να την αγκαλιάσουν. Πριν αποχωρήσει, η Σοφιάννα, ζήτησε ακόμη ένα συγγνώμη από τους παίκτες που μπορεί να στεναχωρήθηκαν εξαιτίας της και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ασημίνα και όσα πέρασαν.