Survivor 5: «Μίλαγε πολύ καιρό, το ξέραμε...» - Ο Τάκης ''ξεσκέπασε'' τον Άρη για τα κρυφά τηλεφωνήματα

Πως το κατάλαβε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μίλαγε πολύ καιρό, το ξέραμε...» - Ο Τάκης ''ξεσκέπασε'' τον Άρη για τα κρυφά τηλεφωνήματα

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα σχόλια των παικτών μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη αλλά και τα αιχμηρά σχόλια του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία, που είχε ο Σοϊλέδης με την Ελλάδα.

Έγινε λοιπόν γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής μίλησε με άτομα δικά του χωρίς να το ξέρει η παραγωγή μία φορά και τιμωρήθηκε γι αυτό. Ο Καραγκούνιας ωστόσο αποκάλυψε πως αυτό δεν έγινε μια φορά αλλά πολλές φορές μιας και ήξερε πολύ καλά όσα έλεγαν εκείνοι στα ''Q'' τους. Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία του 'Αρη Σοϊλέδη

«Δε θα έχεις μια μαυρόγατα...» - Έκλαιγαν και ''έκραζαν'' μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

Tο Σάββατο 7/5 στο επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα πλάνα από τη μπλε ομάδα στην καλύβα μετά την αποχώρηση της Σοφιάνα Αβραμάκη. Και ενώ εκείνη επέστρεφε χαρούμενη στην Ελλάδα και στην παλιά της ζωή η Μαίη έκλεγε με λυγμούς.

Μεταξύ των συμπαικτών της είδαμε και τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο έχει ειπωθεί πως είχαν έρθει κοντά να είναι φανερά ενοχλημένος. Μάλιστα ο Τάλα από τη μεριά του είπε χαριτολογώντας πως έφυγε η μαυρόγατα, θέλοντας έτσι αν δείξει πως είχαν φιλικές σχέσεις, γεμάτες χιούμορ.

ΠΗΓΗ ο