Survivor 5: Αποχωρεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου;

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με την παραγωγή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αποχωρεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου;

Πολύ δύσκολα περνάει τις τελευταίες εβδομάδες στο Survivor 5 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως άλλωστε δήλωσε στο χθεσινό 7/5 επεισόδιο που ήταν σοκαριστικό. Η ίδια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, το οποίο δύο μέρες τώρα δεν την έχει αφήσει να ηρεμήσει. Επίσης, δεν έχουν τέλος και οι πονοκέφαλοι κάτι που δεν είχε ποτέ στη ζωή της.

«Παρατηρώ ότι έχει αλλάξει η διάθεσή μου, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Και ψυχολογικά και σωματικά νομίζω πως πλέον δεν αντέχω», είπε μεταξύ άλλων, "λυγίζοντας" μπροστά στην κάμερα και λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο.

Εμείς λοιπόν, σαν fans του Survivor 5 επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να μάθουμε τι συμβαίνει με την υγεία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και αν έχει γίνει λόγος για να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Τι συμβαίνει με την Ναυσικά στο Survivor 5

Μπορεί πλέον οι παίκτες να μετράνε περίπου 5 μήνες στο ριάλιτι και να έχουν γίνει survivors, ωστόσο, η πείνα παρά τα μεγάλα έπαθλα δεν φεύγει, όπως και η κούραση λόγω των αγωνισμάτων σε συνδυασμό με το ότι δεν τρώνε καλά.

Η κούραση και η πείνα είναι αυτή που έχει "ρίξει" την Ναυσικά, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει στους γιατρούς που τους παρακολουθούν ότι δεν νιώθει πολύ καλά.

Επίσης, αρκετές φορές έχει αναφέρει πως δεν αντέχει άλλο μέσα στο παιχνίδι με τις τόσο άσχημες συνθήκες διαβίωσης! Όσο καιρό και αν ζεις με αυτό τον τρόπο δεν συνηθίζεται με τίποτα...

Μπορεί αρχικά να μην υπήρχε θέμα με αποχώρηση, ωστόσο, τελικά πήρε την απόφαση και αποχωρεί...