Survivor 5: Τα έχουν βάψει μαύρα...κάποιοι - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή του Κατσαούνη

Τι να πουν και εκείνοι...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα έχουν βάψει μαύρα...κάποιοι - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή του Κατσαούνη

Στο σημερινό 8/5 επεισόδιο που ξεκίνησε στο Survivor 5 είδαμε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά το έντονο σκηνικό με βίαιο χαρακτήρα από τη μεριά του Γιώργου Κατσαούνη. Η παραγωγή προς το παρόν έχει αποβάλλει τον παίκτη αν και το μέλλον του είναι γνωστό.

Σε κάθε περίπτωση από αγωνιστική και μόνο πλευρά η ομάδα του θα ήθελε να επιστρέψει γιατί αν και έχει πέσει, όσο να ναι συμβάλλει σε κάποιους στίβους μάχης. Έτσι λοιπόν, Σχίζας και Ρουβάς τοποθετήθηκαν χωρίς να σχολιάσουν το περιστατικό λέγοντας μόνο, πως περιμένουν την τελική ανακοίνωση για το μέλλον του Τσακατσούκα.

Οι πρώτες δηλώσεις της κόκκινης ομάδας μετά την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

Με αλλαγές ο σημερινός 8/5 αγώνας ασυλίας - Η ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες

Στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε από την έναρξη τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες της μπλε και κόκκινης ομάδας, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη νίκη της ασυλίας, την οποία εμείς ξέρουμε ποια ομάδα θα πάρει.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διεξαχθούν δύο διαφορετικοί αγώνες, που θα λήξουν στους 6 πόντους. Πιο αναλυτικά, οι survivors θα πρέπει να παίξουν σε έναν στίβο ισορροπίας, ξεχωριστά άντρες και γυναίκες, κάτι που θα εξουθενώσει το γυναικείο κομμάτι, γιατί είναι λιγότερες.