Survivor 5: Τους δίνει στεγνά - Η ανάρτηση όλο νόημα της αδερφής του Κατσαούνη μετά την αποβολή του

Πώς αντέδρασε με την κίνηση της παραγωγής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τους δίνει στεγνά - Η ανάρτηση όλο νόημα της αδερφής του Κατσαούνη μετά την αποβολή του

Από το Survivor 5 αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, με αφορμή τον άγριο καυγά μεταξύ εκείνου και του Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ όλο το περιστατικό). «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια…

Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Μετά από λίγη ώρα, η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη τοποθετήθηκε στο εν λόγω περιστατικό, προχωρώντας σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Έτσι αντέδρασε η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το Survivor 5

«Καλή επιστροφή αδερφέ μου... Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου...», έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του.

Η ανάρτηση όλο νόημα της αδερφής του Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το survivor

Ραγδαίες εξελίξεις και με την παραμονή του Καραγκούνια στο παιχνίδι μετά το περιστατικό με τον Κατσαούνη

Χαμός στο Survivor 5 με την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη, έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά που υπέδειξε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης από τα Φάρσαλα επιτέθηκε στον αντίπαλό του και η παραγωγή τον απέβαλε από το ριάλιτι λόγω... βίας. Η αλήθεια είναι όμως πως η παραγωγή δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα και στο παρελθόν όταν σε ανάλογα περιστατικά δεν έπραξε ανάλογα. Τι συνέβη στο μεσοδιάστημα; Γιατί η παραγωγή πήρε την απόφαση τώρα να αποβάλει τον Γιώργο Κατσαούνη; Γιατί τώρα αποφάσισε να δείξει τα περιστατικά βίας και να μην τα κρύψει όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο λόγος είναι ότι της "πουλάνε" τέτοια σκηνικά και επιπλέον είναι άνετη με τις αποχωρήσεις, αφού οι παίκτες είναι αρκετοί και το φινάλε πλησιάζει! Μάλιστα ενδέχεται η παραγωγή να προβεί και σε μια ακόμα κίνηση βόμβα! Να πετάξει εκτός ριάλιτι και τον Τάκη Καραγκούνια, αφού... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr