Survivor 5: «Τους παίρνει στο δάσος και τους...» - Η Ασημίνα ξεσκέπασε για τα καλά τις τακτικές του Άρη

Η ένταση συνεχίζεται και μετά το συμβούλιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τους παίρνει στο δάσος και τους...» - Η Ασημίνα ξεσκέπασε για τα καλά τις τακτικές του Άρη

H μεταξύ τους ένταση, στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor την Κυριακή 8/5, συνεχίστηκε και στο σημερινό την Δευτέρα 9/5 με τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να υποστηρίζουν ο καθένας την δική του πλευρά. Ο Άρης ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας πως δεν γίνεται να ευθύνεται για όλα εκείνος και όλοι να ακούνε τι τους λέει, ενώ η παίκτρια των Κόκκινων φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλίζει το μυαλό

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε από την πλευρά της: «Τελικά άλλαξα πλευρό, κοιμήθηκα με το αριστερό πλευρό σήμερα για να δω αν θα δω τον Άρη Σοϊλέδη στον ύπνο μου, κάτι που υποστηρίζει και λέει ο ίδιος. Και λέει ότι έχω εμμονή μαζί του. Να λέει ότι εγώ έχω εμμονή μαζί του, όταν εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος μέσα και κάθεται και τους πιπιλάει το μυαλό».

Η ανάρτηση όλο νόημα της αδερφής του Κατσαούνη μετά την αποβολή του

Από το Survivor 5 αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, με αφορμή τον άγριο καυγά μεταξύ εκείνου και του Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ όλο το περιστατικό). «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια…

Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Μετά από λίγη ώρα, η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη τοποθετήθηκε στο εν λόγω περιστατικό, προχωρώντας σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Καλή επιστροφή αδερφέ μου... Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου...», έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του.

Η ανάρτηση όλο νόημα της αδερφής του Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το survivor