Survivor 5: Απανωτές οι ποινές στην ομάδα των Κόκκινων - Βαριά "καμπάνα" για τον Στάθη Σχίζα

Η ανακοίνωση του Λιανού για το συμβάν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Απανωτές οι ποινές στην ομάδα των Κόκκινων - Βαριά

Η ομάδα των Κόκκινων όπως φαίνεται δέχεται τις ποινές σαν βροχή, τη μία μετά την άλλη στο Survivor, αυτή την εβδομάδα! Μετά την επεισοδιακή αποβολή του Κατσαούνη για αδικαιολόγητη συμπεριφορά απέναντι σε συμπαίκτη του, αυτή τη φορά ο Στάθης Σχίζας έλαβε την δική του ποινή για σκηνικό που έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας την Δευτέρα 9/5.

Η ανακοίνωση του Λιανού για τη απαράδεκτο γεγονός

Ο παίκτης κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε τον έλεγχο των νεύρων του και παρασύρθηκε από την ένταση της στιγμής, με αποτέλεσμα να σπάσει ορισμένα αντικείμενα της παραγωγής, δημιουργώντας μεγάλη ταραχή αλλά και την οργή των ανωτέρων του, οι οποίοι αποφάσισαν καταδικάζοντας το συμβάν, ο παίκτης να μην συμμετάσχει στο επόμενο έπαθλο που θα κερδίσει η ομάδα του, έπειτα από ανακοίνωση του Λιανού.

Αποχωρεί και ο Άρης Σοϊλέδης μετά τον Κατσαούνη;

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Γιώργος Κατσαούνης, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Συγκεκριμένα η παραγωγή πήρε την απόφαση να αποβάλει τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, μετά την βίαιη επίθεση που έκανε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον 4 φορές θα μπορούσε να είχε αποβληθεί και αυτός!

Ο Τάκης Καραγκούνιας πάντως, παρότι την γλίτωσε, ενδέχεται να πάρει τον δρόμο του Γιώργου Κατσαούνη, αφού η παραγωγή πλέον πρέπει να είναι δίκαιη σ' όλους! Γι' αυτό και πληροφορίες αναφέρουν πως έπιασε έναν έναν ξεχωριστά παίκτες που έχουν εμπλακεί σε παρόμοιες ενέργειες και τους έτριξε τα δόντια.

Μάλιστα σε επαφή που είχαν με τον Άρη Σοϊλέδη του είπαν πως αν ήταν απολύτως δίκαιοι μαζί του θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από το Survivor 5, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς το δικό του περιστατικό στο συμβούλιο δεν διαφέρει από εκείνο του αγρότη, μιας και αν δεν έμπαιναν άνθρωποι της παραγωγής στη μέση θα τον είχε χτυπήσει.

Ο Άρης Σοϊλέδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος από τις απειλές της παραγωγής και τόνισε πως ο μόνος που φταίει είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς εξαιτίας τους ξεφεύγουν πολλοί παίκτες καθημερινά και πως εκείνος είναι ο παίκτης που κανονικά θα πρέπει να αποβληθεί από το παιχνίδι. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως δεν φοβάται και πως αν είναι αυτός το βάρος τότε θα φύγει από μόνος του, δείχνοντας με τον τρόπο του πως έχει ξενερώσει απίστευτα με τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο Survivor.

Όπως και να έχει ο Άρης Σοϊλέδης... διαβάστε περισσότερα εδώ.