Survivor 5 spoiler 10/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 10/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά τις δυο ασυλίες που μοιράστηκαν και τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), έχουμε το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Μάλιστα, οι παίκτες και των δυο ομάδων θα σπαράξουν στο κλάμα, μόλις τους ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου με τις οικογένειες τους. Όλοι όσοι είναι μέσα στο παιχνίδι και αγωνίζονται έχουν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σχεδόν 5 μήνες.

Μόλις λοιπόν Μπλε και Κόκκινοι ακούσουν για το τηλέφωνο θα βάλουν τα κλάματα. Ειδικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Βρισηίδα Ανδριώτου που είναι και από τους πιο ευαίσθητους μέσα στο Survivor 5.

Ο Τάκης θέλει όσο τίποτα να μιλήσει με την κόρη του μετά το θάνατο του πατέρα του και η Ασημίνα με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη ο οποίος κατέκραξε την Σοφιάνα μετά την αποχώρηση της.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη του απαιτούμενους πόντους και θα καταφέρει να μιλήσει τηλεφωνικώς με οικογενειακά πρόσωπα, είναι η Μπλε που έχει επιστρέψει δυναμικά στις νίκες.

Survivor 5 spoiler 10/5

Στημένα τα αγωνίσματα; Ποιος αποφασίζει ποιος θα κερδίσει και πως

Μπορεί το Survivor να είναι από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι παγκοσμίως και πολλοί τηλεθεατές να το παρακολουθούν με προσήλωση, ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που το κατηγορούν για στημένα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, γνωστή είναι η φήμη πως τα αγωνίσματα είναι ήδη κανονισμένα και η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ποιος θα κερδίσει.

Την φήμη λοιπόν αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει και ένας παλιός παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στον 4ο κύκλο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η παραγωγή αποφασίζει ποιο θα είναι το επόμενο αγώνισμα ανάλογα με το ποια ομάδα θέλει να κερδίσει. Ξέρουν τις αδυναμίες κάθε παίκτη και ανάλογα διαλέγουν τον στίβο μάχης και τον στόχο.