Survivor 5: Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Γιώργο Κατσαούνη - Το απρόοπτο που του συνέβη στην άφιξή του

Ευδιάθετος μίλησε μέχρι και στους δημοσιογράφους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Γιώργο Κατσαούνη - Το απρόοπτο που του συνέβη στην άφιξή του

Η παραγωγή πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποβάλλει τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor 5 μετά τον μεγάλο καυγά του με τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες) και έτσι ο παίκτης των Κόκκινων έφτασε το πρωί της Τρίτης (10/5) στην Αθήνα.

Μάλιστα τα απρόοπτα δεν έλειπαν καθώς ο Γιώργος Κατσαούνης έχασε και τη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και στις κάμερες κάτι που δεν έχουν κάνει οι υπόλοιποι παίκτες.

Η άφιξη του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor 5

Μιλώντας στους ανθρώπους της παραγωγής, ο Γιώργος Κατσαούνης είπε: «Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το».

Στη συνέχεια, οι κάμερες τον πλησίασαν και εκείνος είπε: «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή του από το Survivor 5

Η παραγωγή του Survivor 5 απέβαλε τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι μετά την επίθεση του στον Τάκη Καραγκούνια. Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, στο οποίο μπορεί να έφταιγε και ο μισθοφόρος ο οποίος έβρισε χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, όμως ο Τσακατσούκας ήταν απαράδεκτό να του επιτεθεί.

Ο παίκτης λοιπόν, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor 5 Γιώργος Κατσαούνης ανάρτηση