Survivor 5: "Πάγωσαν" οι παίκτες με το σοκαριστικό ατύχημα του Ρουβά - Ούρλιαζε "πονάω"

Καρέ - καρέ το μοιραίο χτύπημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το βράδυ της Τετάρτης 11/5 παρακολουθήσαμε τόσο την κόκκινη ομάδα όσα και την μπλε να μπαίνουν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη που άφησε τους πάντες σε σοκ. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που τον καθήλωσε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ο Απόστολος Ρουβάς άρχισε να φωνάζει χαρακτηριστικά "πονάω" ενώ στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά στο Survivor 5

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΆΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σήμερα το βράδυ (11/5) στο Survivor 5 θα πέσει πολύ κλάμα στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο παίκτης αυτός θα φέρει πολλές ανατροπές...

Υποψήφιοι είναι οι εξής: από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε με βαριά καρδιά τον φίλο της Απόστολο Ρουβά, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την κάλπη των Μπλε.

Σίγουρα όλοι περιμένουν πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς από τους υπόλοιπους τρεις παίκτες είναι και λιγότερο διάστημα στο παιχνίδι, ενώ και λιγότερο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, κάνουν λάθος. Ο κομμωτής σίγουρα συνεχίζει στο ριάλιτι...

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 5 είναι ο... Απόστολος Ρουβάς! Ναι καλά διαβάσατε ο αδερφός του "Ο Σάκης" θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη από χθες.

Η αποχώρηση αυτή θα φέρει πολύ κλάμα! Ειδικά Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Άρης Σοϊλέδης περιμένουμε να πλαντάξουν, αφού ήταν πιο κοντά από όλους μέσα στο παιχνίδι όταν ήταν στην ίδια ομάδα.

Survivor 5 spoiler 11/5 Σάκης Ρουβάς αποχώρηση