Survivor 5: Έκλαιγαν με αναφιλητά - Αυτός ο παίκτης γυρίζει Ελλάδα

Πάγωσαν όλοι στο άκουσμα του ονόματος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έκλαιγαν με αναφιλητά - Αυτός ο παίκτης γυρίζει Ελλάδα

Την Τετάρτη 11/5 παρακολουθήσαμε άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor και τελικά όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr και παρά τους φόβους του Νίκου να μην αποχωρίσει άλλο άτομο από την ομάδα τους, ο παίκτης που αφήνει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στους οικείους του, είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

O Απόστολος αποχωρεί από το Survivor

Ο παίκτης, φανερά συγκινημένος που θα αφήσει πίσω του αυτή την εμπειρία αλλά και άτομα που τον συντρόφευσαν σε αυτό το ταξίδι, ανέφερε πως θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια και το κορίτσι του αλλά θα παρακολουθεί Survivor και τους συμπαίκτες του ανελλιπώς.

"Πάγωσαν" οι παίκτες με το σοκαριστικό ατύχημα του

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το βράδυ της Τετάρτης 11/5 παρακολουθήσαμε τόσο την κόκκινη ομάδα όσα και την μπλε να μπαίνουν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη που άφησε τους πάντες σε σοκ. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που τον καθήλωσε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ο Απόστολος Ρουβάς άρχισε να φωνάζει χαρακτηριστικά "πονάω" ενώ στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.