Survivor 5 spoiler 16/5: 100%! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 16/5: 100%! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Απόψε Δευτέρα 16/5 το βράδυ, Μπλε και Κόκκινοι (δείτε πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες) παίκτες του Survivor 5 θα αγωνιστούν για ένα τεράστιο έπαθλο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να γίνουν ομάδες με τους παίκτες του Survivor All Star της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν θα ανακοινώσει πως οι Μπλε της Τουρκίας θα γίνουν ομάδα με τους Μπλε Ελλάδος και αντιστοίχως οι Κόκκινοι με τους Κόκκινους.

«Φεύγουμε για ένα θεαματικό, συγκλονιστικό αγώνα και θα παίξουμε με τους All Star της Τουρκίας, οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών της Τουρκίας στο Survivor», αναφέρει στην κάμερα ο Σπύρος Μαρτίκας, σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Όλοι οι παίκτες λοιπόν, θα σταθούν μπροστά από τον Γιώργο Λιανό και τον Ατζούν Ιλιτζαλί οι οποίοι θα τους ανακοινώσουν ποιο θα είναι το μεγάλο έπαθλο της ημέρας. Η νικήτρια ομάδα, θα μεταφερθεί σε μια βίλλα στην οποία θα γίνει ένα θεματικό πάρτι. Γνωρίζουμε πως όποτε μπαίνει ο Τούρκος Παραγωγός στο παιχνίδι τα έπαθλα είναι μεγάλα!

Όσον αφορά τώρα το αγώνισμα, θα είναι όπως πάντα πολύ δύσκολο και οι εντάσεις πολλές! Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο;

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίζει είναι οι Μπλε! Άρα Έλληνες και Τούρκοι θα απολαύσουν την βίλα και το πάρτι.

Survivor 5 spoiler 16/5

Πότε θα έχουμε αγώνα ασυλίας

Το περασμένο Σάββατο (14/5), το Survivor 5 αναγκάστηκε να μείνει εκτός αέρα ΣΚΑΪ λόγω του μεγάλου τελικού της Eurovision ενώ επέστρεψε χθες 15/5. Η σύντομη αλλαγή αυτή στον προγραμματισμό του καναλιού, έφερε τα πάνω κάτω για το παιχνίδι επιβίωσης και ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα βλέπουμε αγώνισμα ασυλίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι ασυλίες θα ξεκινήσουν κανονικά από αύριο (17/5). Τρίτη και Τετάρτη οι παίκτες θα παλέψουν για την πρώτη και την δεύτερη ασυλία αντίστοιχα ενώ την Πέμπτη (19/5) θα δούμε την αποχώρηση.