Survivor 5 trailer 17/5: Την "πάτησε" ο Μαρτίκας! Τι ψιθύρισε στην Βρισηίδα, το άκουσε η ομάδα και έγιναν έξαλλοι

Τα πάνω κάτω έρχονται στους Κόκκινους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 17/5: Την

Μετά το χθεσινοβραδινό (16/5) επεισόδιο όπου παρακολουθήσαμε το αγώνισμα με έπαθλο την βίλα, που μαζί με τους Έλληνες απόλαυσαν και οι Τούρκοι, σήμερα στο Survivor 5 θα δούμε το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Θα γίνει χαμός λοιπόν ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους.

Μπορεί το Σάββατο 14/5 το επεισόδιο να μην προβλήθηκε, ωστόσο, το ριάλιτι δεν θα χάσει την εν λόγω ημέρα μιας και θα έχουμε εκτάκτως Survivor και την Πέμπτη 21/5.

Τι θα δούμε απόψε 17/5 στο Survivor 5

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με έναν καβγά στην Κόκκινη ομάδα! Όπως θα αποκαλύψει η Μαίη, ο Σπύρος Μαρτίκας πριν από το χθεσινό ματσάρισμα της με την Βρισηίδα, αντί να εμψυχώσει εκείνη που είναι συμπαίκτρια του, είπε "μπράβο, πάμε δυνατά" στην αντίπαλο του επειδή είναι και η... σχέση του (όπως φαίνεται).

Σπύρος και Μαίη λοιπόν, θα τσακωθούν στην καλύβα τους με τον φαρμακοποιό να μην παραδέχεται το λάθος του. Όπως όλα δείχνουν το σχέδιο του Ατζούν να χωρίσει το ζεύγος φέρνει τα αποτελέσματα που θέλει...

Πάμε όμως στο αγώνισμα! Το παιχνίδι θα παιχτεί στη θάλασσα και θα είναι πολύ δυνατό, με φωνές, εντάσεις, πανηγυρισμούς και ήττες. Μάλιστα, ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της πρώτης ασυλίας.

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού, η ψηφοφορία θα είναι "θρίλερ", καθώς όλοι οι παίκτες είναι φαβορί για τον τελικό...

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων πως ούτε και το επεισόδιο του Σαββάτου 21/5 θα προβληθεί.

Το 17/5 trailer