Survivor 5: Ο Τάκης Καραγκούνιας τα χάνει - Φτιάχνει τη δική του καλύβα και αποχωρεί από τους Κόκκινους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο Τάκης Καραγκούνιας τα χάνει - Φτιάχνει τη δική του καλύβα και αποχωρεί από τους Κόκκινους

Η ήττα της Κόκκινης ομάδας στο παιχνίδι της ασυλίας έφερε νέες εντάσεις στο Survivor 5, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας φοβούνται πως θα βρεθούν αντιμέτωποι προς αποχώρηση και προσπαθούν να καταστρώσουν τη ορθότερη στρατηγική, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Ο Τάκης γίνεται νομάς στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Όμως ο ένας έχει καταλάβει τα σχέδια του άλλου, γεγονός που εντείνει τη μεταξύ τους σύγχυση. Ο δε Μαρτίκας θέλει να βγει έγκαιρα στον ντάκο για να ζητήσει ψήφους από το κοινό, ενώ ο Τάκης πιστεύει ΄τοι αν δεν βγει έγκαιρα δεν θα προλάβει να τον ψηφίσει το κοινό του.

Σε ένα τέτοιο παραλήρημα ο Τάκης τα χάνει, τσακώνεται με όλους και αποφασίζει πως θέλει να μείνει μόνος του χωρίς ομάδα και ξεκινά να χτίσει τη δική του καλύβα.

Ο Καραγούνιας ξεμπρόστιασε το ειδύλλιο Μαρτίκα - Ανδριώτου

Τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να απασχολούν όσο τίποτα άλλο στο φετινό Survivor 5 μιας και αρκετοί συμπαίκτες τους είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν διστάσει να τους "κατακεραυνώσουν" σε δηλώσεις που έχουν παραχωρήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσά τους είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: « Όταν γύρισε η Μπλε ομάδα από το έπαθλό τους άκουσα πάλι να παίζεται το θέατρο του παραλόγου που αφορούσε την Βρισηίδα.

Για εμένα είναι ένα τεράστιο θέατρο που παίζουν για να έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση. Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι με τον Μαρτίκα».