Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τι συνέβη;

Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 18.05.2022 00:24
Από Youweekly Team

Το βράδυ της Τρίτης 17/5 έγινε ο απόλυτος χαμός στο Survivor, καθώς οι κόκκινοι έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα παίκτη θα ψηφίσουν για αποχώρηση. Όλοι ταλαντεύονταν ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ οι Μπλε προσπαθούσαν να προάγουν τα δικά τους σχέδια.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και οι δύο αδύναμοι παίκτες των Μπλε, ήθελαν να ψηφιστούν απόψε, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο να απευθυνθούν στο κοινό τους.

Τελικά οι Μπλε πείστηκαν και τελικά όλοι, εκτός από τον ίδιο ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Φυσικά αυτή η απόφαση έφερε τα πάνω κάτω στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Τάκης δεν μπορούσε να δεχτεί, ότι οι συμπαίκτες του δεν τον σεβάστηκαν, ενώ τους ρώτησε την τακτική πίσω από την ψηφοφορία.

Τότε πήρε τον λόγο η Στέλλα και εξήγησε ότι όντως στόχος των Μπλε είναι να αποχωρήσει ο Τάκης, ώστε να ηρεμήσει η ψυχολογία τους.

Ο Τάκης γίνεται νομάς στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Η ήττα της Κόκκινης ομάδας στο παιχνίδι της ασυλίας έφερε νέες εντάσεις στο Survivor 5, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας φοβούνται πως θα βρεθούν αντιμέτωποι προς αποχώρηση και προσπαθούν να καταστρώσουν τη ορθότερη στρατηγική, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Όμως ο ένας έχει καταλάβει τα σχέδια του άλλου, γεγονός που εντείνει τη μεταξύ τους σύγχυση. Ο δε Μαρτίκας θέλει να βγει έγκαιρα στον ντάκο για να ζητήσει ψήφους από το κοινό, ενώ ο Τάκης πιστεύει ΄τοι αν δεν βγει έγκαιρα δεν θα προλάβει να τον ψηφίσει το κοινό του.

Σε ένα τέτοιο παραλήρημα ο Τάκης τα χάνει, τσακώνεται με όλους και αποφασίζει πως θέλει να μείνει μόνος του χωρίς ομάδα και ξεκινά να χτίσει τη δική του καλύβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Η Βρισηίδα εμένα μου....» - Η αποκάλυψη της αδερφής του Μαρτίκα για το φλερτ με την Ανδριώτου

Survivor 5: Αναγκάστηκαν να διακόψουν το γύρισμα - Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαρτίκα

Share