Survivor 5: Άσχημος τραυματισμός για τον Στάθη Σχίζα - Εγκατέλειψε τον αγώνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Άσχημος τραυματισμός για τον Στάθη Σχίζα - Εγκατέλειψε τον αγώνα

Την ώρα που τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινοι αγωνίζονται για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5, ο Στάθης Σχίζας τραυματίστηκε στο κεφάλι του. Πιο συγκεκριμένα, σκόνταψε με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Έτσι, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα προκειμένου να δουν οι γιατροί εάν είναι σε καλή κατάσταση.

Όπως είναι λογικό, όλοι οι παίκτες πήγαν στον ίδιο για να σιγουρέψουν ότι είναι καλά και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. (Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει)

Ο τραυματισμός του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

Είναι επίσημο! Σε σχέση ο Σχίζας με την Παναγιώταρου - Η φωτογραφία που τους "καίει"

Φαίνεται πως ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους παίκτες που "κινδυνεύει" να αποχωρήσει από το Survivor 5 σύμφωνα με τα τελευταία spoiler που έχουν βγει στην επιφάνεια. Έτσι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε λίγο νωρίτερα να κάνει μια δημόσια έκκληση προκειμένου οι διαδικτυακοί φίλοι της να τον στηρίξουν.

Μάλιστα, ακόμη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή θέλησε να βοηθήσει την καλή της φίλη με μια ανάρτηση όλο νόημα. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το τατουάζ του Στάθη Σχίζα με το όνομα του μοντέλου.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ωστόσο λίγο αργότερα την έσβησε.

Οι αναρτήσεις που "καίνε" την σχέση Σχίζα - Παναγιώταρου

Ανάρτηση Δήμητρας Αλεξανδράκη