Survivor 5: Το βίντεο του Γιώργου Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

"Πάμε ρε μ@@α"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Το βίντεο του Γιώργου Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Εδώ και λίγα χρόνια έχει "θυσιάσει" την προσωπική του ζωή για χάρη της επαγγελματικής από την άποψη πως λείπει πολλούς μήνες μακριά από την οικογένειά του. Μπορεί η γυναίκα του Γιώργου Λιανού , Κωνσταντίνα Καραλάξη, να βρίσκεται πια με την μικρή τους κόρη στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το συγκλονιστικό σπίτι που μένουν) αλλά ο Γιώργος έχει αφήσει πίσω στην Ελλάδα γονείς, συγγενείς, φίλους...

Τα γυρίσματα του Survivor 5 και η συμφωνία που έχει κάνει με τον Τούρκο παραγωγό τον δεσμεύουν για τα καλά και οι ώρες που σπαταλά για όλα αυτά είναι πολλές. Στον ελεύθερό του χρόνο, πέραν του ότι θα φροντίσει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, ο Γιώργος Λιανός το ρίχνει στο... Tik tok!

Άνοιξε προφίλ πρόσφατα κι έχει μόνο δυο αναρτήσεις, οι οποίες όμως ήταν υπέρ αρκετές για να του δώσουν με το καλησπέρα σας γύρω στους 12 χιλιάδες followers.

Η δεύτερη και τελευταία ανάρτηση - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - έγινε πριν από λίγες ημέρες. Ο Λιανός φουλ μαυρισμένος παρακαλάει και καλά τον... φίλο του να πάνε για ένα ποτό!

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγμάτευση ο Γιώργος Λιανός παίρνει 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως... Ο μήνας έχει 4 εβδομάδες άρα... 20.000 χιλιάρικα τον μήνα για 6 μήνες τουλάχιστον που είναι το Survivor.. δεν το λες και άσχημα!