Survivor 5: Ο Καραγκούνιας έκραξε χωρίς τέλος τον Μαρτίκα - «Είναι ένας βουτυρομπεμπές που ήρθε μήπως βγάλει καμιά γκομενίτσα»

«Έχει έρθει εδώ πέρα να βγάλει καμία γκομενίτσα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Καραγκούνιας έκραξε χωρίς τέλος τον Μαρτίκα - «Είναι ένας βουτυρομπεμπές που ήρθε μήπως βγάλει καμιά γκομενίτσα»

Το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ξεκίνησε άλλη μια φορά το Survivor 5 όπου οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι ραγδαίες μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από εκείνους όπου έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από την χθεσινή (18/5) ψηφοφορία, ο ίδιος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση κάτι που δεν το πήρε και τόσο καλά (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε). Έτσι, στις δηλώσεις που έκανε δεν δίστασε να "ρίξει" τα καρφιά του στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα όπου κατά καιρούς τους έχουμε δει να έρχονται σε ρήξη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν με κλονίζει τίποτα πλέον, ό,τι και να μου λένε όσο και να μου κάνουν, όση πίεση και να μου ασκούνε. Λόγω του νευρικού μου όπως λένε χαρακτήρα προσπαθούν συνέχεια να με δουν να φωνάζω και να γκρινιάζω.

Αν και τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, διότι είναι πολύ μεγάλες ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας αυτό κάνει μια ζωή, αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίκας να κάνει τουλάχιστον σε εμένα είναι να τον σιχαίνομαι. Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα να βγάλει καμία γκομενίτσα.»

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

«Ό,τι πιο τοξικό υπάρχει φέτος...» - Το twitter κατέκραξε τον Καραγκούνια για τις φωνές του

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους παίκτες, που βλέπουμε στο Survivor 5 να προκαλεί συνεχώς εντάσεις και να τσακώνεται ασταμάτητα τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα. Για άλλη μια φορά λοιπόν, στο συμβούλιο της Τετάρτης 18/5 τον είδαμε να βγαίνει εκτός εαυτού.

Είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και η ένταση, που έχει μέσα του αντί να μειώνεται γίνεται ακόμα πιο έντονη. Το κοινό ωστόσο που παρακολουθεί και οι χρήστες του twitter αρχίζουν να κουράζονται μιας και οι φωνές του είναι κάτι καθημερινό. Έτσι λοιπόν είδαμε να σχολιάζουν με πολύ αρνητικά σχόλια την όλη συμπεριφορά του...λέτε αυτό να του κοστίσει και να αποχωρήσει;

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor