«"Έδωσα" λεφτά στον Ατζούν από...» - Ο Τριαντάφυλλος "σπάει" τη σιωπή του 1 χρόνια μετά το Survivor

«Δεν δουλεύαμε τότε και είπα…γιατί όχι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«

Περίπου ένα χρόνο μετά το Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, όπου μίλησε για τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι, τα χρήματα που... έδωσε, αλλά και για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην καριέρα του και το "σπρώξιμο" που του έδωσε η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Από τότε τον έμαθαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, παρόλο που δεν έχει δει τρομερή διαφορά....

«Το φετινό survivor δεν έχει ήρωες όπως τον Σάκη, τον Άλεξ…τον Ντάφι. Εμείς ήμασταν “dream team”» δήλωσε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι: «Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, δεν δουλεύαμε τότε και είπα…γιατί όχι, είναι όλα συγκυρίες», ενώ αποκάλυψε πως και εκείνος έδωσε πολλά χρήματα στον Ατζούν από τις ψηφοφορίες του κοινού.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor

Ο Τριαντάφυλλος "έσκισε" το φετινό Survivor

Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο πιστολέρο του περσινού Survivor, ο οποίος σχολίασε τα του φετινού και τοποθετήθηκε γύρω από τις παραβιάσεις των κανόνων, για την υποτιθέμενη στενή σχέση της Σοφιάννας με τον Άρη, αλλά και τον Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε για το αν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μοιάζει με τον Αλέξη Παππά και απάντησε: «Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον Αλέξη Παππά με κάποιον από εκεί. Ο Αλέξης είναι παιδί μάλαμα, είναι φοβερός, είχε ευστοχία σε αυτά που έλεγε, ήταν καλός στα αγωνίσματα, ήταν Survivor».

«Όταν εγώ βρω ένα κινητό ή ένα σάντουιτς, ή κάποιον ευάλωτο να του πάρω κάτι, θα το κάνω. Ας είμαστε ειλικρινείς. Μην τρελαινόμαστε με τον Άρη. Survivor δεν είσαι; Βάλε κάποιους να τους προσέχει. Αν κάποιος το έκανε, πάει να πει ότι μπόρεσε. Ο οποιοσδήποτε θα το έκανε».

Για την υποτιθέμενη στενή σχέση της Σοφιάννας με τον Άρη: «Αυτά είναι μπούρδες. Δεν γίνονται και στεναχωρούν τη γυναίκα του Άρη».

Για το αν θα έμπαινε στο Survivor All Star: «Αν συζητήσουμε και τα βρούμε θα πήγαινα ναι γιατί όχι; Τώρα που ξέρω, για να ξαναπάω θα έκανα πολύ κολυμβητήριο και παρκούρ για να είμαι γρήγορος».