Survivor 5: Ασυγκράτητοι πια Βρισηίδα και Μαρτίκας - Αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά

Δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ασυγκράτητοι πια Βρισηίδα και Μαρτίκας - Αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά

Αρκετά έχει συζητηθεί το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες, με τους δυο παίκτες του Survivor 5 να έχουν και οι ίδιοι επιβεβαιώσει.

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν πια ανοιχτά στις κάμερες αλλά και στους συμπαίκτες του για την μεταξύ τους σχέση και φαίνεται πράγματι πως περνούν πολύ καλά μαζί.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα και την επιστροφή των 2 ομάδων στην καλύβα, το ζευγάρι έκανε μπάνιο στην λίμνη, ανταλλάσσοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες και τα πρώτα τους φιλιά στο στόμα.

Τα πρώτα φιλιά Μαρτίκα - Βρισηίδας

Το Twitter δίκασε το ειδύλλιο Μαρτίκα - Ανδριώτου! «Εμετούλης»

Όπως όλοι γνωρίζουμε το φετινό Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών μιας και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ είναι ραγδαίες. Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδας έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο μιας και οι δυο τους αποκάλυψαν πως είναι μαζί μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από την άλλη, τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι χρήστες του Twitter όπου δεν χάνουν λεπτό για λεπτό δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν όλα αυτά που βλέπουν καθώς έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα για το αν όλο αυτό το γεγονός είναι ένα είδος στρατηγικής. Έτσι, τα tweets δεν άργησαν να έρθουν μιας και η συζήτηση έχει πάρει "φωτιά".