Survivor 5: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το συμβούλιο της Δευτέρας 23/5, ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Survivor 5, καθώς ύστερα από την ήττα των μπλε, την οποία ήδη γνωρίζαμε και είχαμε ανακοινώσει, και την ατομική ασυλία που απέκτησε ο Άρης Σοϊλέδης, ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης που βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Η ανακοίνωση του 2ου υποψήφιου και η επίθεση προς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, οποίος "βγήκε" από την κάλπη, ενώ προηγουμένως οι συμπαίκτες του πραγματοποίησαν μία "επίθεση" απέναντί του για την συμπεριφορά του στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν πως είναι συνεχώς αρνητικός και, μάλιστα, βάζει τις φωνές στα άτομα που θα έπρεπε να υποστηρίζει για να του φέρνουν νίκες και φαγητό. Ως αποτέλεσμα, ο ίδιος έφτασε στο σημείο να ζητά συγγνώμη.

«Εδώ και ενάμιση μήνα λέει...»

Το σημερινό (23/5) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έχει βγάλει ήδη το "φτυάρι", αυτή την φορά, όμως, για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος για αποχώρηση. Μίλησε για το γεγονός πως ο δεύτερος θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν χάνει ευκαιρία να το εκφράζει.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που εκνευρίζει τον παίκτη των μπλε, καθώς θεωρεί πως είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες από όσους έχουν παραμείνει μέχρι τώρα και δεν του αξίζει να προχωρήσει παρακάτω στο ριάλιτι επιβίωσης και να στερεί μία θέση από όσους έχουν παλέψει και τους αξίζει πραγματικά να είναι εκεί.

«Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μείνει στο παιχνίδι, παρόλο που είναι εδώ πέντε μήνες. Είναι από την πρώτη ημέρα εδώ κι εγώ είμαι 2,5 μήνες. Από τη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα μέχρι την ένωση και θα φύγω.

Η ένωση έχει περάσει εδώ κι 1,5 μήνα κι ο Σπύρος είναι καρφωμένος εδώ. Λέει συνέχεια θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα. Hello φίλε το παιχνίδι τελειώνει. Φτάνουμε στον τελικό κι εσύ συνεχίζεις και λες ως ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά ότι θέλεις να μείνεις κι άλλο στο παιχνίδι.

Δηλαδή τι θέλεις, να φτάσουμε στο ατομικό, να αγωνίζεσαι με άχαστους παίκτες και να χάνεις μονίμως; Να πάρεις το έπαθλο και να πας σπίτι σου; Χαλάρωσε λιγάκι», είπε χαρακτηριστικά.