Survivor 5 spoiler 25/5: Οριστικό το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 25/5: Οριστικό το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μπορεί χθες 24/5 να παρακολουθήσαμε το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, ωστόσο, σήμερα στο Survivor 5 θα δούμε το αγώνισμα επικοινωνίας. Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό ένα τηλεφώνημα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα που ορισμένοι έχουν να τα δουν εδώ και 5 μήνες.

Κάθε εβδομάδα στα αγωνίσματα επικοινωνίας οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα, αφού η συγκίνηση είναι πολύ βαθιά, ειδικά όταν λόγω της δύσκολης διαβίωσης και της πείνας η ψυχολογία τους είναι στα πατώματα.

Το έπαθλο επικοινωνίας μάλιστα έχει προχωρήσει πολύ μπροστά. Κάποιοι παίκτες την περασμένη εβδομάδα μίλησαν μέσω live σύνδεσης με φίλους τους. Για να δούμε σήμερα λοιπόν, τι έκπληξη θα υπάρξει...

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 5

Στο σημερινό (25/5) επεισόδιο, θα δούμε Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου όχι μόνο να χωρίζουν αλλά και ο φαρμακοποιός να την ξεφτιλίζει κάνοντας μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η σχέση του με την Βρισηίδα αφού όπως φαίνεται την ήθελε μονάχα για να παίρνει πληροφορίες, θα την ξεφτιλίσει, λέγοντας στο συμβούλιο του νησιού πως μαζί με την Ασημίνα καταστρώνουν σχέδια για να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Άρη Σοϊλέδη.

Προφανώς και οι δυο συμπαίκτριες θα το αρνηθούν, ενώ η Βρισηίδα θα ξεσπάσει σε κλάματα, με τον φαρμακοποιό να λέει με ύφος πως "σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω", εννοώντας πως του τα έχει πει όλα η ίδια... δείτε εδώ το trailer!

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα και θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας είναι η Μπλε! Αυτό θα "πονέσει" τους Κόκκινους...

Survivor 5 spoiler 25/5