Survivor 5: «Εσύ δεν έχεις, Σπύρο μου» - ''Κόλαφος'' ο Άρης απέναντι στο Σπύρο

«Δε μπορώ να δεχτώ από το Μαρτίκα να μιλάει για ηθική»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Εσύ δεν έχεις, Σπύρο μου» - ''Κόλαφος'' ο Άρης απέναντι στο Σπύρο

Το επεισόδιο της Τετάρτης 25/5 στο Survivor 5 ξεκίνησε με το Μαρτίκα να μιλάει για ηθική και να αποκαλεί ανήθικο τον Άρη. Μάλιστα, είπε πως δεν του αξίζει το έπαθλο όσο καλός και αν είναι αγωνιστικά. Φυσικά, δε παρέλειψε να του δώσει την απάντησή του ο Άρης και μάλιστα μπροστά σε όλους λίγο πριν το αγώνισμα.

«Να αφήνεις ανθρώπους να μιλούν που έχουν ηθική. Εσύ δεν έχεις, Σπύρο μου. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής. Και επειδή εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα πάτημα αλλά δε θέλω να το πω.

Δε μπορώ να δεχτώ από το Μαρτίκα να μιλάει για ηθική, που έλεγε να χάσουμε την ασυλία για να βγει υποψήφιος ο Εμμανουήλ γιατι προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στο Σπύρο. «Άρη, λες ψευτιές. Δεν ανέχομαι στα 45 μου χρόνια να έρθει να μου τη σπιλώσει.», ούρλιαζε ο Μαρτίκας στον Άρη.

Ο καυγάς Σπύρου - Άρη στο Survivor 5

Ανατροπή στην τελική τριάδα

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ρίξει την αυλαία του τοSurvivor 5 (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον τελικό) το παιχνίδι επιβίωσης που αγάπησαν και αυτή τη χρονιά μικροί και μεγάλοι. Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, φέτος ο μεγάλος νικητής δεν θα είναι απαραίτητα και ο πιο αγαπητός παίκτης στο κοινό, αλλά ο πιο δυνατός.

Επικρατέστεροι τρεις συγκεκριμένοι! Διαβάστε τους στο Tv-24.gr