«Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη και μετά...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας βάζει στο στόχαστρο του παίκτες του Survivor 5

Τους έπιασε όλους στο στόμα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη και μετά...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας βάζει στο στόχαστρο του παίκτες του Survivor 5

Λίγες μέρες μετά την πολύκροτη αποχώρησή του από το Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε καλεσμένος στο «Love It» και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που πήρε μαζί τους τις προμήθειες τροφίμων (δείτε εδώ γιατί τα πήρε και έφυγε).

Στη συνέχεια ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε σε όλους τους παίκτες, τονίζοντας πως οι περισσότεροι «είναι πολύ διαφορετικοί από αυτό που δείχνουν».

Έκραξε έναν έναν όλους τους παίκτες του Survivor ο Τάκης

«Η Μαίη και ο Τάλα είπαν ότι είμαι πεινάλας και τους πήρα τις προμήθειες, είναι αστείο. Ο Στάθης είναι αυτό που λέμε πραγματικός άντρας, σέβεται το λόγο του, σε αντίθεση με τον Άρη που δεν έχει καμία τιμή.

Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε με το κινητό και μετά ήρθε σε μένα στην καλύβα και μου έκανε επίθεση. Είμαι ένας φωνακλάς, αλλά δεν φωνάζω χωρίς λόγο.

Ο Εμμανουήλ είναι ο πιο γρήγορος παίκτης, όταν βλέπει φαγητό και κάμερα. Ο Εμμανουήλ μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει γνωστός. Είπα στον Κωνσταντίνο να πει αυτά που έχει δει στο παιχνίδι, αλλά δεν τα είπε.

Δεν με πείραξε που η Στέλλα με πρότεινε για να φύγω. Η Σταυρούλα είναι η μόνη που ερχόταν και μου μίλαγε, θέλω πολύ να κερδίσει το Survivor. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Μυριέλλα και θέλω να συναντήσω την Κάτια», τόνισε ολοκληρώνοντας.

«Έκανα ένα τραγικό λάθος»

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε και για το πως ενημερώθηκε από την παραγωγή για τον θάνατο του πατέρα του αλλά και στην άστοχη ατάκα του που είχε σχολιαστεί αρκετά αρνητικά.

«Πέθανε ο πατέρας μου και έμεινα στο παιχνίδι. Ενώ μου έλεγαν από το σπίτι μου ότι δεν θα προλάβαινα να πάω στην κηδεία, εγώ θα προλάβαινα γιατί η παραγωγή μου στάθηκε δίπλα μου και την ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο να φύγω, να με περιμένει ταξί να με πάει στην κηδεία του πατέρα μου και την επόμενη μέρα να γυρίσω. Η παραγωγή ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό και την ευχαριστώ.

Πάω και παίζω ένα παιχνίδι μετά από 3-4 μέρες (…) Παίζω με πολύ καλούς παίκτες, μαζί και με τον Ταλάντσεβ. Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι, δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτό που δείχνει, είναι πολύ καλός ηθοποιός.

Περνάω από τον πάγκο και δεν άκουσα κάτι. Βλέπω τα βλέμματά τους και δεν το πίστευαν, ότι έχω κερδίσει. Τους λέω, “Δεν είμαι κουλός” με την έννοια ότι είμαι εδώ στο παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκανε άμεσα κάποιοι και με ρώτησαν γιατί το είπα αυτό.

Έτσι το είπα για να τους κάνω μπάχαλο. Το αναγνωρίζω σαν λάθος. Ήταν ένα τραγικό λάθος, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι άνθρωπος όμως. Με κατηγόρησαν μετά ότι θίγω ευπαθείς ομάδες. Με ξέρουν πολύ καλά εκεί στην πόλη μου στο Αίγιο και ξέρουν ότι βοηθώ ευπαθείς ομάδες και ποιος είναι ο Τάκης.

Προσπάθησαν όλοι τότε να με κατηγορήσουν και να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι, ότι θίγω ευπαθείς ομάδες για να μείνει τότε ο Σάκης Αρσενίου. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το παραδέχομαι και ζήτησα και συγγνώμη», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.