Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Κατάμαυρος με κολάν - Θεαματική επιστροφή για τον Εμμανουήλ στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Survivor 5: Κατάμαυρος με κολάν -  Θεαματική επιστροφή για τον Εμμανουήλ στην Ελλάδα
Survivor 27.05.2022 16:47
Από Ελένη Μήτση

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επέστρεψε την Παρασκευή 27/5 στην Ελλάδα, αφού στην τελευταία ψηφοφορία του Survivor 5 το κοινό φάνηκε πως κουράστηκε από κάποιες δηλώσεις και συμπεριφορές του, με αποτέλεσμα να μην τον στηρίξει και να αποχωρήσει.

Ο ίδιος αποδέχτηκε την απόφαση τους και με το που βγήκε από το παιχνίδι έκανε την πρώτη του δημοσίευση στο instagram και απάντησε σε όλους εκείνους, που δεν τον κράτησαν. Περνώντας λοιπόν από χώρες και αεροδρόμια, κατέφθασε στην πατρίδα και από τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες τον βλέπουμε στο Ελευθέριος Βενιζέλος φανερά αδυνατισμένο και μαυρισμένο, με τα δικά του ρούχα.

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην Ελλάδα από το survivor 5

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Οι πρώτες δηλώσεις του Εμμανουήλ μετά την αποχώρηση του

Και ενώ όπως όλα έδειχναν, όσα υποστήριζε η Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχετικά με το ειδύλλιο Σοφιάνας και Άρη δεν ίσχυαν, μιας και η ίδια με την Μαρία Αντωνά βγήκαν και τα ξεκαθάρισαν, νέες "φωτιές" βάζει με τις δηλώσεις του βγαίνοντας από το Survivor, στην εκπομπή Love it.

Παρόλο που η Σοφιάνα όταν αποχώρησε από το παιχνίδι σε δηλώσεις της είπε πως ο Εμμανουήλ ήταν ο μόνος που παραδέχτηκε πως έλεγε πράγματα για πλάκα, εκείνος ανέφερε στην εκπομπή: «Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Τίποτα δεν κάνει αν δεν έχει κέρδος» - Τα είπε όλα έξω από τα δόντια ο Εμμανουήλ

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν...» - Το παράπονο της μαμάς του Εμμανουήλ για τους παίκτες του Survivor

Share