«Κάθε μέρα ζητούσα να πάω στο νοσοκομείο...» - Η Σοφία Μαργαρίτη ξεσπά κατά της Acun Medya

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάθε μέρα ζητούσα να πάω στο νοσοκομείο...» - Η Σοφία Μαργαρίτη ξεσπά κατά της Acun Medya

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (30/5) η Σοφία Μαργαρίτη, λίγο μετά την αποκάλυψη για το εξώδικο που καταθέτει κατά της Acun Medya για τον λάθος χειρισμό που έγινε με τον τραυματισμό της.

H Σοφία Μαργαρίτη τόνισε πως τώρα πρέπει να κάνει ξανά χειρουργείο ενώ είπε πως ενώ παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, η παραγωγή δεν την άκουγε.

Οργισμένη η Σοφία Μαργαρίτη με την παραγωγή του Survivor

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του. Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο.

Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα

Κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του Survivor, Acun Medya, στρέφεται η πρώην παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι της, που στάθηκε και ο λόγος της αποχώρησής της.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 29/5, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το εξώδικό τους δεν ελήφθη υπόψιν και θα προχωρήσουν με αγωγή.

«Συμμετείχε στο Survivor και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό, αν θέλετε να το πιστέψετε. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργηθεί μετατραυματιστή αρθρίτιδα. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να μην μπορεί ούτε να βαδίσει.

Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους, να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους… Η παραγωγή όφειλε να δει το μέγεθος της ζημιάς… Η μπότα με γύψο που της έβαλαν, δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.