Survivor 5: Όλα τα χαρτιά έλεγαν το όνομά του - Στον τάκο ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση

Αναμενόμενο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Όλα τα χαρτιά έλεγαν το όνομά του - Στον τάκο ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση

Oι εξελίξεις στο Survivor 5 για άλλη μια φορά ήταν έντονες μια και στο παιχνίδι έχουν απομείνει 10 παίκτες συνολικά και όλοι θέλουν με το παραπάνω να φτάσουν στον μεγάλο τελικό ή έστω να παρατείνουν την παραμονή τους. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με μια ομάδα να παίρνει τη νίκη και πηγαίνει ως παρατηρητής στο συμβούλιο.

Ο λόγος λοιπόν για τους μπλε με τους κόκκινους να πηγαίνουν ένας ένας στην κάλπη και μετά από συζήτηση να βγάζουν στον τάκο τον Μαρτίκα, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να στηρίξει τα νέα παιδιά και δεν τον πειράζει αν φύγει.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό

Το Survivor 5 είναι αρκετούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και σιγά σιγά οι παίκτες που έχουν απομείνει δουλεύουν στο μυαλό τους, πως ο μεγάλος τελικός είναι πάρα πολύ κοντά. Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας 30/5 είδαμε τους μπλε να παίρνουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τους κόκκινους να έρχονται σε δύσκολη θέση.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα αγωνίστηκε για το κολιέ της ασυλίας με αυτή τη φορά να είναι πιο σημαντικό, σχεδόν πιο πολύ από κάθε φορά. Με 5 παίκτες να το διεκδικούν ο Ταλάντσεβ ήταν εκείνος, που το κέρδισε και έτσι λοιπόν εξασφαλίζει την παραμονή του στο παιχνίδι.