"Ντροπή σου! Κράτα τα λεφτά σου θα σου χρειαστούν να..." - Άσχημη επίθεση στην Μαρία Αντωνά λόγω Σοϊλέδη

Αδιανόητο κράξιμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μαρία Αντωνά είναι φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 5, αφού συμμετάσχει ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης με τον οποίο θα παντρευτεί όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και αναδειχθεί ο νικητής (δείτε πότε θα γίνει ο τελικός). Χθες λοιπόν 31/5, η δημοσιογράφος θέλησε να στηρίξει την Μαίη η οποία βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Έχει δει ότι με τον Άρη έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα, έχοντας δημιουργήσει μια φιλική τρυφερότητα και θέλησε να δηλώσει πως την στηρίζει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Σαν γυναίκα μου βγάζεις σεβασμό και μια καθαρή ψυχή, έχω δει το ποσό στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου και νομίζω όχι άδικα .. Στηρίζω Μαίη στην αποψινή ψηφοφορία», έγραψε στο Twitter.

Η επίθεση που δέχτηκε η Αντωνά μετά το tweet της

Ωστόσο, ένας χρήστης της έκανε πολύ άσχημη επίθεση, λόγω του Άρη Σοϊλέδη. Ο παίκτης μετά την παραβίαση που έκανε στο Survivor και με αφορμή κάποιες αντιδράσεις του, έχει καταφέρει να είναι πλέον από τους πιο μισητούς παίκτες.

Άγριο κράξιμο για την Αντωνά από τους χρήστες του Twitter

Με αφορμή λοιπόν το (25/5) καβγά που είδαμε ανάμεσα στον ίδιο και τον Σπύρο Μαρτίκα, η ίδια θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου δεν δίστασε να σχολιάσει την στάση του Σπύρου Μαρτίκα μιας και ξέσπασε φανερά.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να κάνει δυο αναρτήσεις στις οποίες έγραψε χαρακτηριστικά: Η ηθική διδάσκετε όχι σε προσωπικά Q αλλά μπροστά σε όλους ! Αυτό που κανείς είναι αισχρό ! Φτάνει πια με τον Άρη ΦΤΑΝΕΙ τον έχετε ξεζουμίσει!».

Και συνέχισε γράφοντας: «Του έχετε θίξει οικογένεια , σπίτι , σχέση , ζωή τα πάντα όλα Επειδή είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και θέλετε, ζητάτε , απαιτείτε να σας φέρεται με ηθική και μιλάτε για διδασκαλία ηθικής ? αλήθεια τώρα?».