Survivor 5: ''Κάγκελο'' όλοι - Ο Λιανός ανακοίνωσε ανατροπή για το έπαθλο επικοινωνίας

Ξέσπασαν σε κλάματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Κάγκελο'' όλοι - Ο Λιανός ανακοίνωσε ανατροπή για το έπαθλο επικοινωνίας

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 1/6 για το survivor 5 με τους παίκτες να ετοιμάζονται για άλλο ένα έπαθλο επικοινωνίας. Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει αποδείξει πως η επαφή με τον έξω κόσμο είναι εξίσου σημαντική με το φαγητό, αφού η ψυχολογία των παικτών ανεβαίνει στα ύψη.

Έτσι λοιπόν, πηγαίνοντας να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης ήρθαν αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Λιανού, ο οποίος έκανε γνωστό, πως όποιος κερδίσει θα κάνει βιντεοκλήση με την οικογένειά του. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς και σοκάρε τους πάντες ήταν πως θα παίξουν για την τελευταία επικοινωνία της χρονιάς. (Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει).

Η ανατροπή με το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο βράδυ

Το βράδυ της Πέμπτης 2/6 θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια αποχώρηση από το Survivor 5 και μάλλον την τελευταία λίγο πριν τον τελικό, αφού και σήμερα 1/6 Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την τελευταία επικοινωνία.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος και η αγωνία για το ποιος θα φύγει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή είναι μεγάλη. Οι υποψήφιοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Ο Σπύρος ζήτησε απεγνωσμένα από τους τηλεθεατές να τον διώξουν από το παιχνίδι (με συμπαίκτες και αντιπάλους να λένε πως το κάνει στρατηγικά), η Στέλλα έκανε έκκληση στον ασπρόμαυρο σύνδεσμο να την ψηφίσει να μείνει, ενώ η Μαίη ήταν πιο ήρεμα όταν την ψήφισαν όλοι από την ομάδα της.

Από χθες 31/5 το βράδυ, τα πρώτα σχόλια σε sites και social media, έλεγαν πως φαβορί για την αποχώρηση είναι η Μαίη, παρόλο που στο Twitter ορισμένοι θαυμαστές του Σπύρου ανέφεραν πως θα κάνουν την επιθυμία του πράξη και θα τον διώξουν από το παιχνίδι.