"Σούσουρο" γύρω από το όνομα πρώην παίκτη του Survivor για την παρουσίαση του All Star

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Οι συζητήσεις για την υλοποίηση του Survivor All Star έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού επιβεβαιώθηκε από τον Ατζούν πως θα γίνει πραγματικότητα, ενώ ήδη κάποια ονόματα έχουν βρεθεί σε συζητήσεις με την παραγωγή. Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, λοιπόν, ήρθε στο προσκήνιο αυτό το θέμα και η αποκλειστική ρεπόρτερ της ομάδας θέλησε να μοιραστεί κάποιες καινούριες πληροφορίες για ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα που φαίνεται πως θα συμμετάσχουν στο σόου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό ως Ντάνο, ο οποίος ήταν από τους πιο δυνατούς και ικανούς παίκτες στο ριάλιτι μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά, ο ρόλος που φημολογείται πως θα του αποδοθεί δεν είναι ως ένας απλός παίκτης, αλλά ως παρουσιαστής. Η συμφωνία δεν έχει πραγματοποιηθεί, αλλά το όνομά του είναι στις προτιμήσεις της παραγωγής.

Η αποκάλυψη για τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτική "βόμβα". Επανέρχεται πάρα πολύ έντονα. Είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν ξέρω αν έχει γίνει ακόμα κουβέντα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στο τραπέζι, όμως, έχει πέσει πάρα πολύ το όνομά του και όχι για παίκτης του Survivor, αλλά για παρουσιαστής», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ενώ στο παρελθόν και ο ίδιος δεν είχε αρνηθεί αυτή την πιθανότητα.

Έρχεται στον ΣΚΑΙ με 7/7 επεισόδια - Τα ονόματα "φωτιά" και τα υπέρογκα ποσά

Για το All Star δεν τους προτείνουν από την παραγωγή τα χρήματα που θα τους δίνουν... αντιθέτως, τους ρωτάνε πόσα θα ήθελαν για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι και έχουν δει τη δημοτικότητα τους να φτάνουν στα ύψη... άρα δεν χρειάζονται πλέον το ριάλιτι για να αναδειχθούν... Με λίγα λόγια μόνο το χρηματικό κομμάτι μπορεί να τους πείσει να πάνε και ο Ατζούν από τη νέα σεζόν θα είναι ανοιχτοχέρης.

Για αυτό κιόλας σκέφτονται τα επεισόδια να παίζουν 7/7, για να δικαιολογήσει τα χρήματα που θα δοθούν τα οποία δεν θα κυμαίνονται από 2 μέχρι 6 - 7 χιλιάρικα (δείτε πόσα παίρνουν οι παίκτες του 5ου κύκλου). θα είναι σίγουρα πάνω από 10...

Μερικά από τα ονόματα που έχουν δεχτεί τηλεφώνημα, είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με σκοπό επίσης να τους πείσουν να μην κλείσουν κάπου αλλού επαγγελματικά από Σεπτέμβρη. Επίσης, σκέφτονται να συμπεριλάβουν τον Ηλία Χανταμπάκη.