Survivor 5: «Αν την είχε σπρώξει...» - Η Στέλλα αποκαλύπτει τι συνέβη ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα

Οι δηλώσεις της στον αέρα του Love It

Survivor 5: «Αν την είχε σπρώξει...» - Η Στέλλα αποκαλύπτει τι συνέβη ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου από το Survivor 5, όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr, η παίκτρια των Κόκκινων εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στην Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όλη η αλήθεια για την σχέση Μαρτίκα - Βρισηίδα δια στόματος Στέλλας

«Όταν έφυγε η Ευρυδίκη της υποσχέθηκε ότι θα προσέχω την Βρισηίδα. Εγώ κράτησα τον λόγο μου μέχρι που η Βρισηίδα ήρθε πιο κοντά με τον Σπύρο, στην ουσία εκείνη ήταν εκεί που με απομάκρυνε από κοντά της. Εγώ δεν θέλω να πηγαίνω και να κρατάω το φανάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα και συνέχισε:

«Περίμενα μια Βρισηίδα να έρθει να με βρει, γιατί εγώ ένιωθα ότι ενοχλώ σε μια σχέση. Από την μεριά της Βρισηίδας κατάλαβα ότι αυτό που της άρεσε είναι η φροντίδα του Σπύρου, αυτό την είχε εντυπωσιάσει περισσότερο, γιατί έχει μάθει να την φροντίζουν, έτσι έχει μεγαλώσει.

Την γοήτευε που ο Σπύρος ερχόταν και νοιαζόταν για εκείνη, την χάιδευε, της έκανε μασάζ, οπότε σταδιακά χτίστηκε το όλο. Από την άλλη έβλεπα ένα Σπύρο εντελώς αλλαγμένο, έβλεπα έναν διαφορετικό άνθρωπο.

Την κοιτούσε και έλιωνε. Είχε δαγκώσει την λαμαρίνα που λέμε. Δεν μπορούσε μακριά της, την φρόντισε, την τάιζε στο στόμα, της έδινε το φούτερ του.

Τα είδαμε όλα όταν ο Σπύρος έδωσε από το φαγητό του σε άλλον άνθρωπο. Μέχρι τότε δεν έδινε πουθενά τίποτα, οπότε από εκεί καταλάβαμε ότι ο Σπύρος είναι τσιμπημένος μαζί της».

Όσον αφορά το γεγονός που συνέβη μεταξύ τους, αφού η παίκτρια των Μπλε ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης των Κόκκινων την χτύπησε, είπε: «Εκείνο που με έκανε να μην πιστέψω την Βρισηίδα είναι ότι την είδα να φωνάζει στον Σπύρο να φύγει μακριά της, όταν εκείνος την πλησιάσει. Εκεί αναρωτήθηκα γιατί αντιδράει έτσι, όταν ο Σπύρος δεν έχει δείξει δείγμα βίας.

Αν ο Σπύρος την είχε σπρώξει εκείνο το βράδυ, την Βρισηίδα θα την άκουγε όλο το δάσος, όλο το νησι. Δεν θα άφηνε το περιστατικό να πάει να κοιμηθεί και να κάνει σκηνικό το επόμενο πρωί.

Νιώθω ότι η Βρισηίδα έχει χάσει το μυαλό της στο παιχνίδι, προσπαθεί να θυματοποιηθεί και δεν ξέρω αν κάποιος άλλος της έχει πιπιλήσει το μυαλό για να το κάνει», κατέληξε η Στέλλα.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Ανδρεάδου προς την Μαίη

Στο χθεσινό 2/6 επεισόδιο του Survivor 5 η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον διαμορφώθηκαν διαφορετικά οι ομάδες. Σήμερα 3/6 έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Love It. Η πρώην παίκτρια εξέφρασε την άποψη της για όλους τους εναπομείναντες παίκτες και εστίασε σε δυο τρεις λίγο περισσότερο, που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην Μαίη για την οποία είπε χαρακτηριστικά: ««Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι΄ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα».

Όσο για τον Μαρτίκα, είπε: «Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι' αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν»

«Η Μαίη είναι πονηρή. Δεν ήμασταν ποτέ κοντά, δε μ' άφηνε να την πλησιάσω. Θεωρώ πολύ ψέμα πως θα μείνει μόνη με τα κορίτσια και πώς θα τα αντιμετωπίσει. Δεν την ένοιαζε η Στέλλα, είχε πει σε παίκτη ότι άλλη μια βδομάδα είναι έξτρα χρήματα», συμπλήρωσε για τη Μαίη.