Survivor 5: «Η Μαίη είναι...» - Η Σοφιάνα Αβραμάκη στηρίζει δημόσια την πρώην συμπαίκτριά της

Όλες οι δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Η Μαίη είναι...» - Η Σοφιάνα Αβραμάκη στηρίζει δημόσια την πρώην συμπαίκτριά της

Όλο και περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά το Survivor 5, καθώς το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του, καθώς οι παίκτες αναδεικνύουν τον πραγματικό τους εαυτό. Το βράδυ της Πέμπτης 2/6 από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Στέλλα, ενώ σήμερα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Love It», για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια των Κόκκινων αναφέρθηκε στο σχέδιο Μαρτίκα αλλά και στην συμπαίκτριά της, την Μαίη, υποστηρίζοντας ότι είναι πονηρή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Η Σοφιάνα συμπαραστέκεται στην Μαίη

Ωστόσο με αυτόν τον ισχυρισμό φαίνεται πως δεν συμφωνεί και τόσο η Σοφιάνα Αβραμάκη. Μιλώντας στην κάμερα του «Love It», η Σοφιάνα υποστήριξε την πρώην συμπαίκτριά της.

«Σε καμία περίπτωση δεν με βρίσκουν σύμφωνη τα λόγια της Στέλλας για την Μαίη, αν ένα άτομο από εκεί μέσα δεν είναι πονηρό, αυτό είναι η Μαίη. Δέχομαι ότι είναι λίγο παραπάνω καχύποπτη με όλα όσα έχουν δει τα μάτια της. Είναι πιο μαζεμένη, πιο χαμηλών τόνων, δυσκολεύεται να εμπιστευτεί και να αφεθεί, αν αυτό της το καταλογίζει ως πονηριά, είναι λίγο άτοπο», σχολίασε η Σοφιάνα.

Στηρίζει και τον Άρη Σοϊλέδη η Σοφιάνα Αβραμάκη

Το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) μέσα από την εκπομπή «Love it» προβλήθηκαν πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής η Στέλλα Ανδρεάδου μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5.

Από την άλλη, η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε επίσης ζωντανά όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας. Μεταξύ άλλων, η ίδια θέλησε να υποστηρίξει τόσο την Μαίη όσο και τον Άρη Σοϊλέδη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τώρα τι έχουν πει οι υπόλοιποι που έχουν βγει, η αλήθεια είναι δεν έχω καταφέρει να δω και όλες τους τις συνεντεύξεις. Εγώ δεν θα έλεγα ότι ο Άρης έχει τέτοια έπαρση και στον βαθμό που το παρουσιάζουν».