Survivor 5 trailer 5/6: «Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες...» - O Λιανός ανακοινώνει την τεράστια ανατροπή

Άφωνοι Μπλε και Κόκκινοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 5/6: «Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες...» - O Λιανός ανακοινώνει την τεράστια ανατροπή

Σήμερα Κυριακή 5/6 το Survivor 5 επιστρέφει μετά την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και θα έρθουν τα πάνω κάτω ειδικά μετά την ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Το επεισόδιο όπως είδαμε από το trailer, ξεκινάει με τον Σπύρο Μαρτίκα για κράζει για χιλιοστή φορά τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως αναφέρει οι δυο παίκτες είναι ικανοί να πατήσουν επί πτωμάτων με σκοπό να φτάσουν στον τελικό...

Ωστόσο, όλα αυτά θα ξεχαστούν μόλις οι δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα σταθούν απέναντι από τον παρουσιαστή, αφού θα ανακοινώσει πως θα παίξουν αγώνισμα... κατάταξης.

«Όπως ξέρετε το Survivor μετά από 5μιση μήνες παρουσίες έχει τις ανατροπές του. Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες περνάνε σε αγώνες κατάταξης», θα αναφέρει χαρακτηριστικά και όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτους χρώματος θα παραξενευτούν καθώς περίμεναν έναν αγώνα επάθλου.

Το Survivor 5 από εδώ και στο εξής θα έχει πάρα πολλές ανατροπές, καθώς μέχρι να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό - δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί - έχει μείνει μονάχα ένας μήνας. Μπορεί οι στοιχηματικές ήδη να έχουν βγάλει νικητή όμως πολλά μπορεί να αλλάξουν μέσα στις 4 εβδομάδες που έχουμε ακόμη μπροστά μας.

Το 5/6 trailer του Survivor 5